Slevy s AP+ Slevy s AP+

Vélemények: APC Smart-UPS C 1000VA LCD

Termékkatalógus
APC Smart-UPS C 1000VA LCD - Szünetmentes tápegység

Vélemények: APC Smart-UPS C 1000VA LCD

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) APC Smart-UPS C 1000VA LCD témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) APC Smart-UPS C 1000VA LCD termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) APC Smart-UPS C 1000VA LCD megvásárlása után te is írsz értékelést.
255 690 Ft
Szállításra kész 3 db

Felhasználói vélemények

Radek, Sokolovflag
Értékelve: 2023. 10. 02., változat: APC Smart-UPS C 1000VA LCD
Hitelesített vásárlás
Elismerésemet fejezem ki. Hosszú idő után vásároltam egy tartalék tápegységet egy másik gyártótól, mint amit eddig használtam, és nem bántam meg. Semmi ellen az eredeti gyártó, akinek UPS még ma is működik, de a régebbihez képest ismert a tartósság, és nem írok az akkumulátor, amely még az eredeti UPS egy másik gyártó 100% -os kapacitással rendelkezik ma (még mindig használják a tartalék energia modem az internetre, kamera, stb.,. ) valósul meg. A helyzet az, hogy az eredeti UPS csak egy 12V-os akkumulátorral rendelkezik, ami 100%-os terhelésnél kb. 1 percet vagy fél terhelésnél (200W) 12 percet jelent, míg az UPC két akkumulátorral rendelkezik, ami teljes töltésnél kb. 27V. És az állóképesség? 6 perc teljes terheléssel és legfeljebb 35 perc fél terheléssel. Tehát határozottan előrelépés az eredeti UPS-hez képest: -).
Az akkumulátor üzemideje
Kivitel
Az LCD kijelzőn megjelenő információk mennyisége
2 PC csatlakozókábel a csomagban
USB csatlakozókábel mellékelve
Nincs hátránya, csak egy tápkábelt kell vásárolnia - de én a mellékelt kábelek egyikét használtam a PC csatlakoztatásához, és a PC kábelét használtam a UPS tápegységhez.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ