Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Apple HomePod fehér - pre-owned (brown box)

Termékkatalógus
Apple HomePod fehér - pre-owned (brown box) - Hangsegéd

Vélemények: Apple HomePod fehér - pre-owned (brown box)

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Apple HomePod fehér - pre-owned (brown box) témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Apple HomePod fehér - pre-owned (brown box) termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Apple HomePod fehér - pre-owned (brown box) megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 10. 20., változat: Apple HomePod fehér - pre-owned (brown box)
Hitelesített vásárlás
Túl sokat ne várj
egyszerű kezelés,
Apple ökoszisztéma
Nem veszi fel a verseny egy 5.1 házimozival
Számomra gyenge teljesítmény
0 ×Jelentés
Milan, Vodňanyflag
Értékelve: 2022. 05. 23., változat: Apple HomePod fehér - pre-owned (brown box)
Hitelesített vásárlás
Kipróbáltam a JBL repót a Bose után, a Samsung mélynyomóval ellátott soundbarját 15 ezer CZK-ért, de hiányzott az egyes frekvenciák élessége, szétválasztása és tisztasága az űrben történő hallgatás során. Az első homepod megvásárlása után lenyűgözött, erős basszus, hangerő és tiszta, határozott közép- és magas hangok. Azonnal megvettem a sztereóhoz való típusokat, és a zene napi része lett. Aztán eladtam egy soundbart, és vettem egy Apple TV-t, hogy sztereó homepodokat csatlakoztassak a TV-hez. A 2015-ös Samsung TV nem rendelkezik eARC HDMI-vel, ARCHDMI-vel, és hibátlanul lejátssza a TV összes bemenetét Apple TV-n és homepodon keresztül – például a Nintendo Switchen, PS4-en. Ezen a hétvégén az Alza nagyon megörült a felajánlott kedvezménynek, és vettem még hármat. Van itthon egy homepod mini is, de nagyon gyengén muzsikál és csak a lámpák vezérlésére használják.
Mindig alig várom, hogy szinte teljes hangerőn játszhassam az audiofil veszteségmentes/hi-ress dalokat, és érezzem a vibrációt és a kristályhangzást.
Köszönjük Alzának az ajándékot - szuper ár 6079 CZK darabonként a hétvégi rendezvényre!
Egészen a 15-ös firmware verzióig gondjaim voltak a bedurranó hangokkal - tele van reddittel, amikor zenélés közben hangosan kipattannak, mint a repedések, és újra kellett indítani az OG-t. A legtovább 5-6 órát bírta játszani, de a frissítés után megoldódott a probléma.
0 ×Jelentés
Jan, Slanýflag
Értékelve: 2022. 01. 01., változat: Apple HomePod fehér - pre-owned (brown box)
Hitelesített vásárlás
FIGYELEM - Használt fehér HomePodot vásároltam itt az Alzán, és nem állította vissza a gyári beállításokat az eladó, pl. a szabványos konfigurációs folyamat az iPhone-hoz való csatlakoztatással nem ment végbe, és a HomePod problémát jelentett az eredeti WiFi-hez való csatlakozáskor. Ezután ez az eljárás szükséges: 1. Húzza ki a HomePodot a tápellátásból, és várjon 10 másodpercet. 2. Dugja vissza a HomePodot a konnektorba. 3. Közvetlenül a HomePod csatlakoztatása után nyomja meg és tartsa lenyomva a HomePod tetejét. 4. Tartsa lenyomva a felső részt. Az ujja körüli gyűrű pirosra vált. A Siri értesíti Önt, ha a HomePod alaphelyzetbe áll. Tartsa az ujját a tetején, amíg meg nem hallja a HomePod 3 sípolását.
2 darab sztereóhoz való csatlakoztatása után nagy élmény
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ