Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Vélemények: Apple Watch Series 8 41mm Cellular - csillagfény alumínium tok, csillagfény sport szíj

Termékkatalógus
Apple Watch Series 8 41mm Cellular - csillagfény alumínium tok, csillagfény sport szíj - Okosóra

Vélemények: Apple Watch Series 8 41mm Cellular - csillagfény alumínium tok, csillagfény sport szíj

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Apple Watch Series 8 41mm Cellular - csillagfény alumínium tok, csillagfény sport szíj témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Apple Watch Series 8 41mm Cellular - csillagfény alumínium tok, csillagfény sport szíj termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Apple Watch Series 8 41mm Cellular - csillagfény alumínium tok, csillagfény sport szíj megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Jiří, Karlovy Varyflag
Értékelve: 2023. 05. 16., változat: Apple Watch Series 8 41mm Cellular - csillagfény alumínium tok, csillagfény sport szíj
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A termék nagyszerű
0 ×Jelentés
Libor, Frýdek-Místekflag
Értékelve: 2023. 02. 13., változat: Apple Watch Series 8 41mm Cellular - csillagfény alumínium tok, csillagfény sport szíj
Hitelesített vásárlás
Abszolút tragikus "hülye" óra. 37 000 CZK-t fektettem be, és iPhone-ra váltottam. De azt sem vártam egy okosórától, hogy ne tudjon "okos ébresztést" csinálni. Az Apple által szállított szoftver egyszerűen nem képes erre. A Fitbit Sense-től megszoktam, hogy lefekvés előtt egy érintéssel alvó üzemmódba kapcsolok (a képernyő kikapcsol, elkezdi mérni az alvást,. ) valósul meg. De az Apple Watch esetében minden lefekvés előtt adj magadnak 5 percet, hogy beállítsd, kikapcsold a hangot, 3 különböző ikon képernyőjét, állítsd be az időt, hogy tudja, hogy valóban aludni készülsz. Más cégek szoftverei nélkül az alvásfigyelés használhatatlan. Intelligens ébresztés csak harmadik féltől származó szoftveren keresztül, előfizetési díj ellenében. Tehát több funkciót kell "vásárolnia" ahhoz, hogy az óra valóban intelligens legyen. Nem állíthat be csak rezgéssel történő ébresztést, ha nem szeretne senkit sem zavarni. Hatalmas csalódás.
Minőségi kivitelezés
Megjelenés
Az óra árában nincs benne az okos ébresztőóra.
Az alvásmegfigyeléshez külső cégektől kell előfizetést vásárolnia a szoftverekre.
Más cégek szoftvere nélkül az alvásfigyelés használhatatlan
Csak rezgés ébresztés hang (zene) nélkül? Nem lehet beállítani. Lefekvés előtt minden alkalommal manuálisan ki kell kapcsolnia a képernyőt és a hangokat több helyen is.
Az Apple alvásidő-beosztás az, amikor egy fix időpontot állítasz be a lefekvéshez. Vagy manuálisan állítja be minden alkalommal, amikor lefekszik. Nagyon bosszantó.
Csak rezgéssel történő ébresztés beállítása nem lehetséges
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ