Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: AQARA Radiátor termosztát E1

Termékkatalógus
AQARA Radiátor termosztát E1 - Termosztátfej

Vélemények: AQARA Radiátor termosztát E1

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) AQARA Radiátor termosztát E1 témával kapcsolatban? Nálunk 22 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) AQARA Radiátor termosztát E1 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) AQARA Radiátor termosztát E1 megvásárlása után te is írsz értékelést.
21 990 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2023. 12. 31., változat: AQARA Radiátor termosztát E1
Hitelesített vásárlás
Easy installation
Works with Home Assistant
A bit noisy
0 ×Jelentés
Erik, Tábor 2flag
Értékelve: 2023. 12. 23., változat: AQARA Radiátor termosztát E1
Hitelesített vásárlás
működik
ZigBee-n keresztül zökkenőmentesen együttműködik az otthoni asszisztenssel
nyitott ablak érzékelése
vigyázzon a ceruzaelemek csatlakoztatásával, ez eléggé zavaró (az egyik elem a jelzettnél ellentétes módon van elhelyezve).
0 ×Jelentés
Radim, Prahaflag
Értékelve: 2023. 05. 30., változat: AQARA Radiátor termosztát E1
Hitelesített vásárlás
Szuper. ideális az iOS számára
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 02. 09., változat: AQARA Radiátor termosztát E1
Hitelesített vásárlás
Megvásárlása előtt jó tudni, hogy megfelelő HUB kell hozzá. Például Aqara M2 HUB. Külső hőmérséklet szenzor szinten Aqara kell legyen.
Külső hőmérséklet szenzor rendelhető hozzá az app-ban.
Jó minőség
Megbízhatóan működik.
Nagyon gyenge a schedule funkciója. Automatizálásra HomeKit vagy HomeAssistant ajanlott.
0 ×Jelentés
Jiří, Stráž nad Nisouflag
Értékelve: 2022. 11. 19., változat: AQARA Radiátor termosztát E1
Hitelesített vásárlás
A fejet a Zigbee2MQTT-n keresztül kellett használnom a Home Assistanthoz való csatlakozással. A Zigbee2MQTT-n keresztüli párosítás problémamentesen ment. Nem tudom, hogy ez általános-e, de például nem párosodott a foglalatokon keresztül, hanem el kellett érnie a koordinátort, és csak párosítás után akadt meg a foglalatokon. A fej elég zajos. Mivel csak egy van, nem tudom megmondani, hogy ez egy hibás darab vagy egy általános jellemző. Az OTA a Zigbee2MQTT-n keresztül nem működik. Nem jelenti a szelep helyzetét (%), pl. mind az OTA, mind a szelepállásjelentés működik az Immax fejjel. Valamiért Aqara időnként megmozdítja a szelepet. Ez csak rövid kitörések, de elég gyakran előfordul, minden percben megfigyeltem, de nem találtam mintát. Hogy miért csinálja ezt, nem tudom, de a mért környezeti hőmérséklet talán 2°-kal magasabb volt, mint a beállított hőmérséklet, tehát a szelepnek zárva kellene lennie. Az ilyen viselkedés mindenesetre az akkumulátor gyors lemerüléséhez vezet. Összehasonlítottam a mért hőmérsékletet az Immax, az Aqara és a szobatermosztát között. Mindet egy helyre tettem egymás mellé. Az Immax és a szobatermosztát +-0,5°-ot mért, az Aqara 2°-kal többet. A kézi beállítás elég rossz. A fej forgó része műanyagot súrol műanyagra. Nemcsak hogy súrol és zörgő hangokat ad ki, de a beállítás néha kihagy, néha néhány fokot ugrik. A pontosabb beállítás érdekében a műanyagot jobban össze kell szorítani az ujjakkal. A belső műanyag keréknek egyértelműen nagyobb a játéka, mint kellene. A szelep működtető szára nyilvánvalóan műanyag, ki tudja, hogy néz ki belülről. Például. Az Immax fém. Tehát az Aqaru fej elég rossz, és vissza fogom küldeni. Hogy ez egy általános probléma vagy egy hibás darab, azt sajnos most nem tudom megítélni.
Dizájn
Zigbee2MQTT támogatás (OTA és szelepállás nélkül)
Zaj
Pontatlan válasz a manuális hőmérséklet-beállításokra
Vezérlő rész a manuális beállítások súrolására és kihagyására
Műanyag tüske
Pontatlan hőmérsékletmérés
Ellenőrizhetetlenül kattog a szeleppel
Nincs OTA-támogatás és szelephelyzeti információ a Zigbee2MQTT-ben
0 ×Jelentés
Richard, Prahaflag
Értékelve: 2022. 11. 18., változat: AQARA Radiátor termosztát E1
Hitelesített vásárlás
A fej nemcsak szép, hanem eddig is működőképes. Általában szeretem az Aqara termékeket, és elég sok van belőlük az intelligens otthonomban. Sajnálom, hogy még nem lehet hozzáadni a Conbee II-hez és így a NodeRedhez, hogy tetszés szerint lehessen automatizálásokat és feltételeket beállítani. remélhetőleg hamarosan: )
Kompakt és szép kialakítás
Gyors kalibrálás
Gyors kapcsolat a zigbee átjáróhoz
Még nem tudod hozzáadni a Conbee II-hez
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ