Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: ASROCK Z790 Steel Legend WiFi

Termékkatalógus
ASROCK Z790 Steel Legend WiFi - Alaplap

Vélemények: ASROCK Z790 Steel Legend WiFi

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ASROCK Z790 Steel Legend WiFi témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ASROCK Z790 Steel Legend WiFi termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ASROCK Z790 Steel Legend WiFi megvásárlása után te is írsz értékelést.
103 790 Ft
Raktáron 1 db

Felhasználói vélemények

Radek, Plzeňflag
Értékelve: 2023. 11. 25., változat: ASROCK Z790 Steel Legend WiFi
Hitelesített vásárlás
A RAID használatához engedélyeznie kell az Intel VMD-t az UEFI-ben, majd telepítheti az Intel Storage SW-t, amely ezután jelzi, hogy a VMD le van tiltva, és engedélyeznie kell. Ennek ellenére nem ismerte fel a korábban létrehozott RAID-tömböt, és azt sérültnek jelezte, anélkül, hogy javítani tudta volna. 4x DDR5 modulok telepítése után a specifikációban megadott sebesség felével működik, ami nem befolyásolja jelentősen a játékokat és a 3D-s alkalmazásokat, de a memóriaigényes tevékenységeknél (pl. videófeldolgozás, adatbázisok stb.) 40%-os teljesítménycsökkenést okoz (max. 22GB/s vs. 30+GB/s 2 modullal). Ezen kívül az XMP engedélyezése után a kártya minden bekapcsoláskor megpróbálja a memóriát egy adott frekvenciára (7200MHz) állítani, majd csak a felét (3600Mhz) használja, és körülbelül egy perc múlva boot hibaként jelzi (majd normálisan bootol). A CPU túlhajtásakor rosszabb eredményeket ér el (az i9 14900K csak 5,65 GHz-ig jutott, bár egy másik gyártó lapja ugyanezt a CPU-t 5,8-6,2 GHz-ig juttatta (különböző magok esetén)).
Minden FAN csatlakozó (kivéve a CPU1) átkapcsolható PUMP üzemmódra vízhűtés céljából.
Nagyszámú gyors NVME, SATA és USB port (többek között. belső 3xUSB2 és 5xUSB 3)
A pajzs, a chipset hűtőbordák és az M2 portok háttérvilágítása + 1x RGB és 3x ARGB portok + SW a színbeállításhoz (vagy kikapcsoláshoz)
14. generációs CPU támogatás + BIOS frissítés támogatása CPU nélkül
4 RAM telepítése után fél sebességgel fut (2000MHz, XMP max. 3600MHz) és boot hibát is jelent (bár a PC egy perc után elindul).
A RAID furcsán működik, és hibaállapotot jelent a rendszerindításkor
Nem lehet összekötni 5 x M2-t, mert M2_1 és M2_2 egymással szemben vannak és ugyanazt a helyet foglalják el.
Nem használható egyszerre M2 gen5 és PCIe 16x
A WiFi antenna nem mágneses, csak egy matricát tartalmaz, amelyet a dobozra vagy a monitorra lehet ragasztani.
Nem alkalmas 3-4 slotos GK-hoz (az első és a második PCI slot közel van egymáshoz, a mellékelt GK tartó túl rövid)
Nem egészen jó CPU túlhajtási lehetőségek
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ