Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: ASUS ExpertCenter E1 Black érintős

Termékkatalógus
ASUS ExpertCenter E1 Black érintős - All In One PC

Vélemények: ASUS ExpertCenter E1 Black érintős

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ASUS ExpertCenter E1 Black érintős témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ASUS ExpertCenter E1 Black érintős termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ASUS ExpertCenter E1 Black érintős megvásárlása után te is írsz értékelést.
201 290 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Adam, Český Těšínflag
Értékelve: 2023. 08. 25., változat: ASUS ExpertCenter E1 Black érintős
Hitelesített vásárlás
Számomra nagyszerű PC jól feldolgozott és Mindig ON még mindig az ügyfeleink az éttermekben fut minden nap 12-14h egyenes és a kijelző mindig be van kapcsolva, és nem kapcsolja ki. Tehát csak állítsa be a teljesítmény sémák mindig soha nem kapcsolja ki a képernyőt, és még alvó üzemmódban, és akkor a nyugalom a PC fut, nem túlmelegedés ez hűvös. Nagyra értékelnénk a 2x HDMI-t, de úgy tudom, hogy a PC grafikája nem tudja kezelni.
Gyors
Passzív hűtés
Érintés
VESA rögzítés 100x100
0 ×Jelentés
Vállalatflag
Értékelve: 2023. 06. 30., változat: ASUS ExpertCenter E1 Black érintős
Hitelesített vásárlás
Kompakt méret
Érintés
A mindig bekapcsolva funkció érthetetlen hiánya miatt ez a modell használhatatlanná válik a kereskedelmi célú felhasználásra, amelyre ezt a modellt szánják. A korábbi V161GA modell tartalmazta ezt a funkciót.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ