AD květen univerzal Effaclar

Vélemények: ASUS P3B

Termékkatalógus
ASUS P3B - Projektor

Vélemények: ASUS P3B

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ASUS P3B témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ASUS P3B termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ASUS P3B megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Norbert Von Bergflag
Értékelve: 2016. 07. 08., változat: ASUS P3B
Hitelesített vásárlás
Azonnali vészhelyzet (másodpercek alatt be- és kikapcsol)
fényerő (a méreteket figyelembe véve a 800 lm nem a legrosszabb fénykibocsátás, természetesen a szobát redőnnyel kell sötétíteni. )
jó felbontás és jó színvisszaadás
az akkumulátor élettartama (majdnem 2 óra csökkentett sv. fényáram 500 lm)
tömörség és miniatűr méret (elfér egy női kézitáskában)
beépített médialejátszó hangszóróval
FELHASZNÁLÓNAK NEM FELELŐSSÉGES vezérlés (a tervező talán nem is ember volt! ) A távirányító nagyon "olcsó", feleslegesen kicsi és lehetetlen navigálni a sötétben, a többfunkciós gombok - minden alkalommal más funkciót tartalmaznak - horror!
a beépített lejátszó csak nagyon egyszerű, nem tud ISO fájlokat vagy VOB-okat lejátszani (bár a kézikönyv szerint a VOB-ok lejátszására képes! ) Power point - csak a diákat jeleníti meg - nem tud animációkat, word, excel csak egyszerűen megjeleníti - ez valójában elég szar.
A lejátszó menüje nehézkes, egy egér hasznos lenne - és egy normális, szabványos windovs böngésző.
Érdekes módon, ha a készülék akkumulátorról működik, a fénykibocsátás csökken, és nem állítható be a teljes 800 lm érték, és a színegyensúly sem állítható be, ha akkumulátorról működik.
az ár/teljesítmény arány nem ideális (az ár fele is megfelelő lenne)
objektív sapka - túl meleg, túl nehéz - talán egy csuklós rendszer jobb lenne.
hálózati adapter - lehetett volna beépíteni a készülékbe, a tápkábel valami érthetetlen okból kifolyólag 3 vezetékes, masszív villával (3,5 kW-ra alkalmas! ) A doboz majdnem felét ezek a masszív hálózati dugók foglalják el (3db a különböző szélsőségekhez), így 2 darabot rögtön a szemetesbe dobhat.
Kontrasztarány - a fekete nem teljesen fekete
Videofájlok lejátszásakor gyakorlatilag lehetetlen mozogni az idővonalon - az idővonal az elejére vagy a végére ugrik...
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ