Shop roku Slevy s AP+

Vélemények: ASUS Prime AP201 White

Termékkatalógus
ASUS Prime AP201 White - Számítógépház

Vélemények: ASUS Prime AP201 White

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ASUS Prime AP201 White témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ASUS Prime AP201 White termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ASUS Prime AP201 White megvásárlása után te is írsz értékelést.
31 290 Ft
Szállításra kész 4 db

Felhasználói vélemények

Vásárló, Komlóflag
Értékelve: 2023. 06. 12., változat: ASUS Prime AP201 White
Hitelesített vásárlás
Három hét használat után azt kell, hogy mondjam, hogy elégedett vagyok ezzel a házzal, nem bántam meg, hogy erre esett a választásom. Bátran merem ajánlani, mindenkinek, aki szereti a kompakt és elegáns gépházakat.
Prémium anyaghasználat és összeszerelési minőség. Elegáns, letisztult megjelenés.
A kompakt méretéhez képest belül rendkívül tágas.
Hatékony szellőzés. A mesh hálós felépítés miatt, a ház könnyen szellőztethető még alacsonyabb ventilátor sebességek mellett is, a meleg levegő egyszerűen nem tud megrekedni benne.
Meglepően jó porszűrés. Eltávolítható, nejlon porszűrővel kizárólag a ház alján találkozhatunk, ennek ellenére a gép belsejében három hetes használat után sem találkoztam porral. A mesh oldalfalak is egész jól megszűrik a beáramló levegőt.
A burkolat rögzítése csavarmentes, a nyitás pedig, egyszerű.
A kábel menedzsmentre több időt kell frodítani, mint más házak esetében, de nem lehetetlen jól megtervezni!
Az ATX szerelmeseinek ez a ház sajnos nem opció.
A házhoz mellékelt egy darab 120mm-es, gyári ventilátor nem pwm vezérelt és rendkívül hangos.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 03. 06., változat: ASUS Prime AP201 White
Hitelesített vásárlás
Kiváló tok annak, akit érdekel egy jól szellőző, ergonomikus tok, amely alkalmas egy erősebb felépítésre, de nem érdekli a tizenéves villogó cirkusz. Van egy Radeon 6800 XT és egy Ryzen 5600 egy meglehetősen nagy hűtővel a házamban, hely szempontjából minden rendben van, de a légáramlással rosszul foglalkoznak. A tok minden oldalán teljesen perforált, így nincs mód arra, hogy nyomással dolgozzunk, és szándékosan nyomjuk át a levegőt a tokon - csak megpróbálhatjuk durván ráfújni a forró alkatrészekre, és remélhetjük, hogy ez elég. A gyengébb komponensek számára viszont megint egy szépség, mert a levegő mindig utat talál hozzájuk a gazdag rácsokon keresztül, és talán még további ventilátorok nélkül is megúszhatjuk (a tokhoz mellékeltek egyet, ésszerűen csendes). A szekrényen keresztül könnyen vezethetők a kábelek, szép kézikönyvvel rendelkezik, nagyszerűen tisztítható, jól néz ki.
elegáns
könnyű szétszerelés a tisztításhoz
kevesebb lehetőség a rajongók számára
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ