Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Vélemények: ASUS ProArt X670E-CREATOR WIFI

Termékkatalógus
ASUS ProArt X670E-CREATOR WIFI - Alaplap

Vélemények: ASUS ProArt X670E-CREATOR WIFI

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ASUS ProArt X670E-CREATOR WIFI témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ASUS ProArt X670E-CREATOR WIFI termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ASUS ProArt X670E-CREATOR WIFI megvásárlása után te is írsz értékelést.
195 990 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Zdeněk, Děčínflag
Értékelve: 2023. 01. 22., változat: ASUS ProArt X670E-CREATOR WIFI
Hitelesített vásárlás
Az első benyomások az albumról nem rosszak. AMD Ryzen 7950X és 2x Kingston FURY 64GB KIT DDR5 5200MHz CL40, azaz összesen 128 GB RAM memóriával van felszerelve. Azért választottam, mert 10 Gbps-os hálózati kapcsolattal és Thunderbolt csatlakozóval rendelkezik. Van WiFi és BT, nem igazán van szükségem WiFi-re, de a BlueTooth praktikus. A 10 Gbps-os LAN-adapter sebességét még nem teszteltem, mert még nincs switchem és kábelezésem, és nincs ilyen gyors hálózati kábel a NAS-ban. Eddig 1 Gbps módban próbáltam ki, és instabilnak találom, az internet megszakadt. Nem tudom, hogy a hálózatomban van-e valami, remélem, hogy a következő illesztőprogramokban javítják. Betettem egy második 2,5 Gbps-os adaptert (Intel lapkakészlettel rendelkezik), és stabilan működik, és nincsenek problémák. Számomra az egyetlen komoly hátrány, amiről előre tudtam, hogy nincs digitális hangkimenet. Ez felbosszantott egy ilyen árú lemezzel. Kellett vennem egy külső hangkártyát, nem igazán használom az analóg kimenetet. Egy másik gyengeség a RAM sebessége, amely 3600 MHz-re csökken, ha mind a 4 x 32 GB-os modulok telepítve vannak (2022 novemberi 0805-ös BIOS verzió), és nem tudtam magasabb sebességet elérni. Azt olvastam, hogy ez gyakori viselkedés. Nem tudom, hogy egy másik BIOS megoldja-e, remélhetőleg. De a sebesség még mindig kiváló, csak kár érte. Ahhoz képest, hogy egy modern deszka, lassabban bootol (gyors módban), mint egy 5 éves deszka. Van egy kis késleltetés, mielőtt megnyomja a gombot és feladja. De ez kezelhető. Ha 128 GB RAM van telepítve, a kezdeti memóriaképzés perceket vesz igénybe. Ez csak az első futás, ami rendben van. Ha azonban váratlanul gombnyomással indul vagy szünet után stb. történik, akkor új képzésre kerül sor.
Thunderbolt/USB4
WiFi (nem használom)
Rengeteg USB kimenet
2,5 Gbps + 10 Gbps LAN
BT
4x M.2 csatlakozó
Nincs benne SPDIF !
Úgy tűnik, hogy az instabil 10 Gbps LAN
Korlátozott RAM sebesség 128 GB RAM-mal
Hosszú POST
Nagyon hosszú memóriaképzés a váratlan újraindítás során stb.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ