Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: ASUS ROG DELTA S

Termékkatalógus
ASUS ROG DELTA S - Gamer fejhallgató

Vélemények: ASUS ROG DELTA S

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ASUS ROG DELTA S témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ASUS ROG DELTA S termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ASUS ROG DELTA S megvásárlása után te is írsz értékelést.
75 890 Ft
Szállításra kész 5 db

Felhasználói vélemények

Patrik, Dolní Němčíflag
Értékelve: 2023. 01. 22., változat: ASUS ROG DELTA S
Hitelesített vásárlás
Minőségi hangzás
Szép háttérvilágítás
Tökéletes hangzás
0 ×Jelentés
Jiří, Jirkovflag
Értékelve: 2022. 11. 28., változat: ASUS ROG DELTA S
Hitelesített vásárlás
a fejhallgató gyönyörűen néz ki, az rgb háttérvilágítás pontos, könnyű, kényelmes. sajnos, itt a vége minden pozitívumnak. az ár határozottan nem felel meg a hangminőségnek, ami a játékokon kívül bármi más hallgatásakor borzalmas volt, és még xx órán át tartó játék és állandó hangolás a sereghajtóban sem segített (csak az, hogy a fejhallgatót a sereghajtón keresztül kell hangolni, elég sértőnek tűnik nekem ebben az árkategóriában, amikor az ember "elsőre jó" hangminőséget vár, és nem x órányi hiábavaló szabadidő után az equalizerben). nulla basszus, hangminőség a kétszáz kínai fejhallgató szintjén. virtuális 7.1 hang mindig használhatatlan. rgb szinkronizáció más asus termékekkel elég rossz, a fegyverzet láda állítsa be a szinkronizációt, hogy minden szépen háttérvilágítás hangolt, sajnos valamiért a fejhallgató, mint az egyetlen a PC leállítása után a PC maradt világított. ez nem is lenne olyan nagy probléma, köszönhetően a kapcsoló, hogy lehet használni, hogy kapcsolja ki a háttérvilágítást, de itt állítja a botlás, mert ha kikapcsolja a háttérvilágítást a kézibeszélőn, így teljesen eldönti a szinkronizálás a színek, így miután újra aktiválja az érzés, hogy manuálisan szinkronizálni újra a szoftveren keresztül - TOO HARD! Keserű csalódással küldtem vissza a fejhallgatót, és rendeltem egy másikat az audiotechnica-tól - ezúttal csak jack-csatlakozóval, és nem integrált hangkártyával, mint ezeknek a fejhallgatóknak.
gyönyörű csomagolás
anyag
RGB
levehető mikrofon
Hang
a hadsereg ládájában való berendezkedés szükségessége
0 ×Jelentés
Zbyněk, Vysoké Mýto Pražské Předměstíflag
Értékelve: 2022. 04. 18., változat: ASUS ROG DELTA S
Hitelesített vásárlás
hang, súly, tökéletes illeszkedés. egyszerű kényelem.
az első fröcsögök mindkét fülbevalóból. panaszok, új darab és csak a bal fülhallgatóból fröcsög. 14 nap múlva visszajövök, és harmadszor is kipróbálom. 100%-ban gyártási hibás, rosszul árnyékolt. nem baj játszani. de a fejemen vannak, pedig nem játszom és a fütyülés (elég kellemetlen a kiabálás) nagyon kerül. ők a paradicsom, de ennyi pénzért ez csak kudarc.
0 ×Jelentés
Ondřej, Ostrava - Zábřehflag
Értékelve: 2022. 03. 22., változat: ASUS ROG DELTA S
Hitelesített vásárlás
Hang
Anyag
nevetni
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ