Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: ASUS ROG DELTA S Wireless

Termékkatalógus
ASUS ROG DELTA S Wireless - Gamer fejhallgató

Vélemények: ASUS ROG DELTA S Wireless

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ASUS ROG DELTA S Wireless témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ASUS ROG DELTA S Wireless termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ASUS ROG DELTA S Wireless megvásárlása után te is írsz értékelést.
64 990 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 03. 14., változat: ASUS ROG DELTA S Wireless
Hitelesített vásárlás
Minőségtelen fejhallgató asus rog köntösbe bújtatva hatalmas és brutális árcédulával ellátva, abszolút csalódás az egész, 5 hónap alatt gyakorlatilag tönkremegy, már kibontás után vissza kellett volna küldenem, amikor realizáltam, hogy az armoury crate-n belül az equalizer semmit sem változtat és nem működik semmilyen beállítás változtatás sem rajta. A mikrofon rendkívül vödrös, a fejhallgató pedig abszolút doboz, full lapos hangzású. A kényelmen kívül semmilyen előnyt nem tudok felhozni a termék javára, egy hatalmas nagy csalódás és ennek következtében soha többé nem fogok asus terméket sem vásárolni, mert amit az asus support leművel az pedig nem emberi, bunkók és lekezelő a viselkedésük, az e-mailezések során csak ismételgetik önmagukat tört angollal és egy épkézláb mondatot nem tudnak összerakni. Olyan szinten negatív élmény ez a fejhallgató en bloc, hogy azt nem tudom kifejteni igazán.
Kényelmes hosszabb session-höz is.
Armoury Crate
Asus ROG "minőség"
Hangzás
Csatlakozási problémák (állandó)
A mikrofon nagyon vödörhangú
Egyik napról a másikra dönt, hogy nem működik
Az Asus Support teljes egészében a vásárlót vonja hibára, semmilyen segítséget nem nyújtanak.
0 ×Jelentés
Vásárló, Herendflag
Értékelve: 2024. 02. 21., változat: ASUS ROG DELTA S Wireless
Hitelesített vásárlás
A mikrofon a gyenge pontja! "Mintha egy vödörből beszélnél"
Szép hangzás
Kényelmes
A mikrofon minősége nagyon rossz!
0 ×Jelentés
Vásárló, Kunbajaflag
Értékelve: 2023. 12. 22., változat: ASUS ROG DELTA S Wireless
Hitelesített vásárlás
Ajándékba rendeltem a terméket, jónak tűnik eddig.
0 ×Jelentés
Michal, Ostrava - Zábřehflag
Értékelve: 2023. 01. 12., változat: ASUS ROG DELTA S Wireless
Hitelesített vásárlás
Elég volt 5 percig tartani őket, és máris tudtam, hogy ez nem jó. Kivitelezés rossz eredeti kábel körülbelül 45cm hosszú, legfeljebb a fejhallgató töltéséhez. Rosszabb hangzás, mint az ASUS ROG STRIX FUSION. Számomra, ha nincs szükséged bluetooth 5.0-ra, nem venném őket. Hatalmas csalódás számomra, holnap vissza fogom küldeni őket, és megszerzem az olcsóbb és jobb minőségű Corsair Void ELITE Wireless White-ot.
USB-C csatlakozó 1 cm mélyen a fejhallgatóba süllyesztve, aki mágneses kábelt használ, valószínűleg soha nem veszi ki a csatlakozót a fejhallgatóból.
Kábel kb. 45cm a semmihez max. a fejhallgató töltéséhez. A fejhallgató markolatai minimálisan fémek, amit nem várnánk el egy prémium márkától.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ