Shop roku 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: ASUS ROG RYUO III 360 ARGB

Termékkatalógus
ASUS ROG RYUO III 360 ARGB - Vízhűtés

Vélemények: ASUS ROG RYUO III 360 ARGB

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ASUS ROG RYUO III 360 ARGB témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ASUS ROG RYUO III 360 ARGB termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ASUS ROG RYUO III 360 ARGB megvásárlása után te is írsz értékelést.
129 090 Ft
Szállításra kész 4 db

Felhasználói vélemények

Radek, Plzeňflag
Értékelve: 2023. 12. 17., változat: ASUS ROG RYUO III 360 ARGB
Hitelesített vásárlás
Sajnos, még ez az óriás sem fogja hűteni az i9 13900/14900-at, és alulfeszültséghez vagy teljesítménykorlátozóhoz kell folyamodni (a kártya képességeitől függően). Ezenkívül a gyárból a hűtő csak ~1x1cm hűtőpasztát tartalmaz, ezért javaslom, hogy vásároljon egy pasztainjekciót, és "foltozza" a hűtőt megfelelően.
Elég hosszú tömlők a nagyobb dobozokba való beszereléshez
Ventilátor és ARGB foglalat (még mindig min. 1xFAN + 1xPUMP csatlakozók)
A kijelzőn animációk (AniME vagy AuraSync), információk (hőmérséklet, idő, sebesség, stb.) ), a beírt szöveg (beleértve a betűtípusok) vagy zenei effektek. Teljesen ki is kapcsolható.
A ventilátorok gumibetétekkel és külső karikával rendelkeznek, ami csökkenti a rezgést és a zajt (de a súlyban még mindig nagy zajt csap).
A kijelző sok helyet foglal el
A kijelző csatlakoztatható a belső USB2-hez (2 USB-portot foglal el)
A kijelzőt a Windowsban lévő Armoury Crate segítségével lehet vezérelni (az alkalmazás nélkül csak az alapértelmezett animáció jelenik meg).
A kijelző a számítógép kikapcsolása után még néhány percig világít.
Az előre telepített hűtőpaszta teljesen alkalmatlan a nagyobb CPU-khoz (i9).
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ