Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: ASUS ROG STRIX 750W GOLD

Termékkatalógus
ASUS ROG STRIX 750W GOLD - PC tápegység

Vélemények: ASUS ROG STRIX 750W GOLD

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ASUS ROG STRIX 750W GOLD témával kapcsolatban? Nálunk 14 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ASUS ROG STRIX 750W GOLD termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ASUS ROG STRIX 750W GOLD megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Mojmír, Prahaflag
Értékelve: 2023. 10. 06., változat: ASUS ROG STRIX 750W GOLD
Hitelesített vásárlás
Hosszabb válogatás után választottam ezt a tápegységet a Seasonic 650W Focus Gold helyettesítésére, ami nemrég elkezdett furcsa kattogó hangokat kiadni terhelés közben, és mivel végül mégiscsak egy erősebb tápegységre volt szükségem, és az interneten található információk szerint az Asus továbbra is gyárt tápegységeket a Seasonic-tól, és mindenki dicsérte ennek a tápegységnek a csendes működését, így úgy döntöttem, hogy kipróbálom. Nem vagyok teljesen csalódott, mert a Seasonic egy olyan tápegység márka, amit x éve használok számítógépek építéséhez, és mindig megbízhatóak voltak, plusz az Asus márkát is szeretem, és ha az együttműködésük igaz, akkor ez egy tisztességes termék amúgy, nem tökéletes. Mindazok számára, akik megvásárolják a tápegységet, és ugyanez a probléma a zajszinttel, azt javaslom, hogy kapcsolja ki a hibrid üzemmódot játék közben, és a bosszantóból viszonylag elviselhető szintre csökken. Ha minőségi, csendes tápegységet keresel, és nem aggódsz túlságosan a pénz miatt, én máshol keresném. Személy szerint legközelebb az új Seasonic Vertex modellekhez vagy a magasabb kategóriás Corsair tápegységekhez nyúlok vissza.
Szép kialakítás, mágnessel és matricákkal csomagolva, mindez a tápegység és a kábelek táskájával együtt.
Csendes működés bekapcsolt hibrid üzemmódban és alacsony terheléssel.
Működik: D
Merev kábelek, különösen az alaplaphoz vezető kábel, ahol attól tartottam, hogy esetleg nem tudom bedugni. A SATA-kábelekkel is küszködtem a házban lévő kis hely miatt.
Terhelés alatt és bekapcsolt hibrid üzemmódban idegesítő zümmögő hangokat ad, amelyek a tekercs nyöszörgésére emlékeztetnek, és nem örülök neki.
0 ×Jelentés
Vállalatflag
Értékelve: 2023. 09. 25., változat: ASUS ROG STRIX 750W GOLD
Hitelesített vásárlás
Alacsony csúcsáram bekapcsoláskor
Passzív hűtéssel is üzemeltethető, azaz. Zajmentes
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 08. 30., változat: ASUS ROG STRIX 750W GOLD
Hitelesített vásárlás
Robosztus súly, de ehhez a teljesítményhez kell már az "anyag"
...a nyers erő.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2021. 06. 14., változat: ASUS ROG STRIX 750W GOLD
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Minőségi gamer táp! ROG pc építéséhez tökéletes!
Szép design, megbízható gyártó!
Nincs!
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ