Slevy s AP+ Slevy s AP+

Vélemények: ASUS ROG STRIX 850W GOLD White Edition

Termékkatalógus
ASUS ROG STRIX 850W GOLD White Edition - PC tápegység

Vélemények: ASUS ROG STRIX 850W GOLD White Edition

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ASUS ROG STRIX 850W GOLD White Edition témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ASUS ROG STRIX 850W GOLD White Edition termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ASUS ROG STRIX 850W GOLD White Edition megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Martin, Jankovflag
Értékelve: 2023. 09. 06., változat: ASUS ROG STRIX 850W GOLD White Edition
Hitelesített vásárlás
Nagyszerű minőség
Szellőzik, ahogy kell
0 ×Jelentés
Vít, Vnorovyflag
Értékelve: 2022. 02. 18., változat: ASUS ROG STRIX 850W GOLD White Edition
Hitelesített vásárlás
Remek vélemények alapján vásároltam meg az erőforrást. Tudtam, hogy minőségileg abszolút csúcs, így nem kell a fentieket megnevezni. De ami kellemetlenül meglepett, az a kábelezés. És olyan kevés (és még az Asus is megkímélte volna) elég volt a tökéletességhez. Nem értem (és ez minden gyártóra vonatkozik), hogy miért van minden PCI-E ág végén két 6 + 2 tű, amikor már annyiszor bebizonyosodott, hogy a modern, nagy teljesítményű GPU-knál csak egy ág minden ágról be kell kötni. egy 6 + 2 tűs. A több grafikus kártya érvelése gyenge, mert a forrás úgysem húzná meg őket. Annak ellenére, hogy ez a kábelezés külön is elérhető lenne az SLI iránt érdeklődők számára. A gyártó megspórolna néhány apróságot, de mindenekelőtt a kábelezés sokkal tisztábbnak és rendezettebbnek tűnik. Ezen túlmenően elkerülhetőek az egyes fiókokat túlterhelő tudatlan felhasználók esetleges problémák. A kábelezés másik hiánya a rendezettséghez kapcsolódik. Tehát ha minden ágon kell lennie egy 2x6 + 2 tűnek, akkor miért kell minden ágon egy kábelt egy párhuzamos ággal összefonni? Ezt tényleg nem értettem. Ennek a forrásnak a tulajdonosa így lényegében meg van akadályozva abban, hogy egy használaton kívüli 6 + 2 tűvel letakarja az alkatrészt. Ez azt is jelenti, hogy lehetetlen olyan műanyag kapcsokat használni, amelyek javíthatnák az általános megjelenést. Őszintén azt hittem, hogy ez gyártási hiba, amikor felvettem az első tápágat. Miután kicsomagoltam a többit, rájöttem, hogy ezt valószínűleg ROG Strix minőségnek hívják.: D Komolyan, ezek a hiányosságok mindent elfedtek, amit a forrásban szeretek. Az olyan fogadóknak, mint én, nincs más választásuk, mint vásárolni egy hosszabbító kábelkészletet, és azzal elfedni a gyártási problémákat. Amit tényleg nem vártam egy 4k feletti forrástól. Következtetésképpen: Ez egy minőségi forrás? Kétségtelenül. Meg tudja védeni a nyereményét? Véleményem szerint nem a fentiek miatt. Mit ajánlok, ha 850 W-os tápegységet keres, és fehér és takaros kábelezést keres? Vegyél egy olcsóbb Seasonic-ot (ami az Asus forrásalapot is szállította) és egy kábelhosszabbító készletet hozzá. Ugyanannyi pénzbe fog kerülni, de sokkal elégedettebb lesz az eredménnyel. A ROG logó ebben az esetben nem éri meg a pénzét.
Minőségi kivitelezés
Arany minősítés
Fehér szín (kábelezéshez is)
Prémium csomagolás
Teljes modularitás
Csendes még terhelés alatt is
Fonott kábelezés
Ára
Két PCI-E 6 + 2 táp érintkező minden ágnál
Csípek hiánya a gondosabb kábelkezelés érdekében
Egyedi kábelek összefonása egy ágon belül
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ