Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI

Termékkatalógus
ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI - Alaplap

Vélemények: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI témával kapcsolatban? Nálunk 22 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI megvásárlása után te is írsz értékelést.
149 590 Ft
Szállításra kész 1 db

Felhasználói vélemények

Miroslav, Líbezniceflag
Értékelve: 2024. 02. 11., változat: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI
Hitelesített vásárlás
Azt hiszem, nem volt szerencsém egy hibás darabhoz, de már az elejétől fogva is problémákkal küszködtem. Először is, néhány óra elteltével az A1+B1 DIMM slotok elkezdtek meghibásodni (az első alkalommal 4 modullal, EXPO profillal indult minden probléma nélkül, majd csak vészhelyzeti üzemmódban, minimális frekvenciával). Aztán körülbelül egy hónap elteltével a hálózati kártya meghibásodott, amely néhány óra működés után leállt.
analóg kimenet 5.1/7.1 hangszórókhoz
Megfelelő méretű VRM az igényes CPU-khoz
Az ASUS Q-kódja alapvetően használhatatlan, a hibaelhárítás során az esetek 80%-ában valami ismeretlen, dokumentálatlan kóddal végeztem,
nagyon szar megbízhatóság az én darabomban
0 ×Jelentés
Vásárló, Üllőflag
Értékelve: 2023. 05. 31., változat: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI
Hitelesített vásárlás
Amikor megvettem a Ryzen 7 7800x3d CPU-val, közvetlenül utána kezdtek el jönni a hírek az ASUS alaplapok és a 7800x3d CPU-k leégéséről, így volt némi félelem, amikor végül összeraktam a gépet. Azonban a 1413-as, majd a 1616-os BIOS-szal nekem tökéletesen működött a kezdetektől fogva minden. Amire figyelned kell, hogy a hozzá vásárolt memória modulok leírásában kifejezetten szerepeljen az AMD EXPO támogatás, ugyanis ennek hiányában könnyen belefuthatsz memória kompatibilitási problémákba. Én G.SKILL Flare X5 DDR5-6000MHz CL32 32GB Kit memóriát választottam, és hibátlanul működik az EXPO-I profillal. Szóval annak ellenére, hogy az ASUS alaplapok hírnevén - joggal - esett csorba a közelmúltban, mégis jó szívvel tudom ajánlani az alaplapot. A garanciát kiterjesztették az EXPO használatára is, és a SOC feszültség ténylegesen nem haladja meg az 1.3 V feszültséget sem.
Hibátlan működés, pedig volt para...
2 db PCIe 5.0 VGA slot
2 db PCIe 5.0 SSD foglalat
2 db PCIe 4.0 SSD foglalat
5 db fan header
Bőséges I/O port választék
WI-FI 6E támogatás
A 2023. májusi hírek megijesztettek, de a probléma javítva lett
0 ×Jelentés
Ivan, Praha 2flag
Értékelve: 2023. 03. 01., változat: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI
Hitelesített vásárlás
Robusztus minőségügyi bizottság, felülvizsgálat egy év tapasztalat után.
Nagyon jól felszerelt, kiváló hűtés és csavarmentes SSD rögzítés és GK zárrendszer
A bootolás az AMD Expo profil engedélyezésével eleinte lassú volt, de a legújabb BIOS-ban ez már javítva van.
Kiváló minőségű integrált hangkártya.
A Windows telepítésekor vagy hozzá kell adni a hálózati kártya illesztőprogramját a telepítőhöz, vagy ami kicsit bonyolultabb, a telepítés során kell hozzáadni, maga a kártya nem fogja betölteni az illesztőprogramot.
Kezdetben probléma volt az Intel LAN-nal (használat közben levált a hálózatról - még akkor is, ha a hálózati kártya alvó üzemmódba került), több frissítés után javítottam, és ez többé nem fordul elő.
Az Intelnek a HW-gyártókra gyakorolt befolyása nem teszi lehetővé, hogy az AMD lapkákat jobb áron adják el, mint az Intel ugyanazokat a lapokat.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ