Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Asus RT-AX86S

Termékkatalógus
Asus RT-AX86S - WiFi router

Vélemények: Asus RT-AX86S

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Asus RT-AX86S témával kapcsolatban? Nálunk 10 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Asus RT-AX86S termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Asus RT-AX86S megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Michal Trzos, Brnoflag
Értékelve: 2023. 05. 17., változat: Asus RT-AX86S
Hitelesített vásárlás
A fő különbség e modell és az Asus RT-AX86U Pro között az, hogy nincs 2,5 Gbps-os portja, valamint gyengébb CPU-val és RAM-mal rendelkezik. Szóval, annyit váltottam, amennyit csak tudtam ezen a gyengébb modellen, és nem láttam több mint 10 százalékos CPU-használatot. Körülbelül 10 eszköz van csatlakoztatva, köztük porszívó, nyomtató, mobiltelefonok, táblagépek és számítógépek. A kapcsolat 50/10 Mbps, de a tesztek szerint ez az útválasztó 1 Gbps-ot is képes kezelni. A gyorsabb internetsebesség érdekében talán jobb lenne a nagyobb teljesítményű modell, különösen, ha sok olyan funkciót szeretnék használni, amelyet a router kínál.
Félelmetes, jó wifi lefedettség 3 emeleten, még az autóban is a ház előtt.
Kiváló router.
Korábban nem vettem egyet, mert úgy gondoltam, hogy egy jó routerrel spórolhatok. Nem éri meg. Bedugom ezt, és minden működik. Senki sem panaszkodik a rossz lefedettségre, sebességre, semmire.
0 ×Jelentés
Miroslav, Praha 8 - Ďábliceflag
Értékelve: 2023. 03. 09., változat: Asus RT-AX86S
Hitelesített vásárlás
ASUS - minőségi garancia. Gondolkodtam e és a TP Link között, végül az Asus mellett döntöttem, és nem bántam meg. Egyszerű telepítés, tökéletes teljesítmény, jellefedettség is. 500/50-et kaptam a szolgáltatómtól, 496Mbps / 47.1Mbps, szilárd.
10/10
Tökéletes WiFi lefedettség, erős antennák
AiMesh
Egyszerű telepítés
VPN-kiszolgáló
biztonsági mentés 4G usb stick segítségével
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ