Akvizice ApF HU Effaclar

Vélemények: ASUS TUF GAMING 750W GOLD

Termékkatalógus
ASUS TUF GAMING 750W GOLD - PC tápegység

Vélemények: ASUS TUF GAMING 750W GOLD

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ASUS TUF GAMING 750W GOLD témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ASUS TUF GAMING 750W GOLD termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ASUS TUF GAMING 750W GOLD megvásárlása után te is írsz értékelést.
53 990 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Tomáš, Vysoká Pecflag
Értékelve: 2024. 02. 19., változat: ASUS TUF GAMING 750W GOLD
Hitelesített vásárlás
Itt inkább a jelenlegi technológiákkal szembeni kifogásaimat fogom elrejteni, nem pedig magával a forrással szemben. A 16 tűs GK-ra: Rögtön az elején, amikor jóváhagyták a csatlakozót, és elkezdték beletenni az első forrásokba és grafikákba, átkoztam, hogy ez mekkora hülyeség. Mindig is ellenzője leszek a kábelek és csatlakozók zsugorításának és a feszültség növelésének. Ez ellenkezik a természettel, a fizika törvényeivel. Nagyobb feszültség esetén mindig erősebb kábelre és erős csatlakozóra van szükségem, ha le kell választani, és nem gyengébb kábelre és kisebb csatlakozóra. Vagy legalábbis nem a jelenlegi technológiával, ahol kétlem, hogy 100% rézből van, és a csatlakozók aranyból vannak (elméletileg 600W-ot adhatna, de én még mindig nem tenném be oda). És ami a legfontosabb, az erőforrások teljesen máshová kerülnének. Soha nem értettem a teljesen moduláris tápegységeket. A teljes modularitás értelme nem segít, mert mindig, de feltétlenül mindig 20+4 pin kell a lapra és ma már a szabvány legalább egy 4pin és ma már elég a 8pin kiegészítő tápegység is, vagy még több. Ennek a fő tápegységnek a fórumon mindig meg kell maradnia véleményem szerint (gyakorlatilag. 20+4pin és 2x4pin).
A 750 W-os teljesítmény a jelenlegi otthoni PC-k több mint felének elegendő.
Nagy hatékonyság 90%
Voltam, hogy a teljes 10 év garancia kicsomagolva egy nagy árat körülbelül 2500Kc, amikor a jelenlegi ára egy új kicsomagolva körülbelül 3500Kc
Moduláris kábelek
Nagyon csendesen
Szép megjelenés, illeszkedik a többi TUF alkatrészhez
A 600W-os 16pin sokkal nehezebb és összességében vastagabb kábelekkel rendelkezik, mint a többiek, így talán kibír valamit.
! ! ! 10 év garancia ! ! !
Teljesen moduláris
A 3D-s süllyesztett TUF logó a másik oldalon van, mint amire a tuninghoz szükségem lenne, és nem lehet elfordítani (hacsak nem szívja a levegőt a PC-ből, és azt nem akarom - most már van egy külön légbeömlő a ház alatt).
0 ×Jelentés
Jindřich, Praha 8flag
Értékelve: 2024. 01. 20., változat: ASUS TUF GAMING 750W GOLD
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ