Vélemények: ASUS ZenBeam S2 navy

Termékkatalógus
ASUS ZenBeam S2 navy - Projektor

Vélemények: ASUS ZenBeam S2 navy

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ASUS ZenBeam S2 navy témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ASUS ZenBeam S2 navy termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ASUS ZenBeam S2 navy megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 01. 20., változat: ASUS ZenBeam S2 navy
Hitelesített vásárlás
Egy android nélküli projektort akartam (soha nem kapnám meg a frissítést) utazáshoz, ezt vettem, és teljesen elegendő. A kép meglepetés volt, három különböző kis projektort próbáltam ki 300 Ansi lumenes fényerővel, ez egyértelműen nyert. A hangot úgy oldom meg, hogy a telefonomról egy JBL bluetooth hangszóróra küldöm, a szinkronizálás rendben van. Film üzemmódban a ventilátor alig hallható, prezentációs üzemmódban viszont eléggé hallható, de nem ezt a célt szolgálja. A távirányító egy ilyen kis műanyag játék, lassú reakcióval. Az egyetlen dolog, ami egy kicsit kiábrándító, hogy nem lehet USB-C-n keresztül tölteni, megpróbáltam a DELL töltőjét a pc-hez, ami azt jelenti, hogy egy extra töltőadaptert kell cipelnem. A telefont visszafelé is töltheti USB-C és USB-A csatlakozóról.
Fényerősség
állványra helyezés lehetősége
szép kép, 100" gond nélkül
hordtáska (csak a projektorhoz)
nem rendelkezik android TV-vel
a kivetítő hangja teljesen rendben van
Nem tölthető USB-C-n keresztül
maximális akkumulátor-üzemidőnél, szerintem 50 perc
lassú reakciók a távirányítóra
nincs bluetooth
0 ×Jelentés
Matěj, Písekflag
Értékelve: 2022. 01. 03., változat: ASUS ZenBeam S2 navy
Hitelesített vásárlás
A projektor nagyon meglepett a fényerejével, és még nappal is lehet vetíteni. A miracast funkció igazán finomhangolt, a kép és a hang szinkronban van, nem szakad ki. Szép táska a csomagban.
Fényerősség
Belső akkumulátor élettartama
Nagyon jó hangrendszer
Alumínium alváz
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ