Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: AXAGON PCEM2-DC

Termékkatalógus
AXAGON PCEM2-DC - Vezérlőkártya

Vélemények: AXAGON PCEM2-DC

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) AXAGON PCEM2-DC témával kapcsolatban? Nálunk 23 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) AXAGON PCEM2-DC termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) AXAGON PCEM2-DC megvásárlása után te is írsz értékelést.
8 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db

Felhasználói vélemények

Tomáš, Plzeň 12flag
Értékelve: 2023. 10. 19., változat: AXAGON PCEM2-DC
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Az NVMe-meghajtót olyan számítógépbe is beillesztheti, amely nem rendelkezik a szükséges csatlakozókkal.
A Dell márkájú munkaállomásokon való indításhoz is működik.
A hűtéshez aktív ventilátorral ellátott változat választható.
0 ×Jelentés
Vojtěch, Prahaflag
Értékelve: 2023. 03. 31., változat: AXAGON PCEM2-DC
Hitelesített vásárlás
Működik
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 02. 28., változat: AXAGON PCEM2-DC
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
az összeszereléshez szükséges mindent tartalmaz
lehetőség bármilyen SSD, NVMe és SATA M csatlakoztatására. 2
az aktív hűtés nyáron nagyon aktuális lesz
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 02. 11., változat: AXAGON PCEM2-DC
Hitelesített vásárlás
Itt azt mondják, hogy a “csökkentés“ két lemezre vonatkozik, a másik pedig nem köthető hozzájuk, valószínűleg azért, mert egy M.2 NVMe-hez és egy M.2 SATA-hoz van tervezve, vagyis nem ugyanannak az adójára. típus… és maga a gyártó. fontos információkkal szolgál és pl. „ELLENŐRIZZE AZ M.2 SSD TÍPUSÁT”, amely az alza.cz weboldalon található szemléltető fotón is megtalálható A termék általános értékelése: aušus / made in China - sorozatgyártás, kimeneti vezérlés nélkül (őszintén szólva megdöbbentett, hogy mennyi ujjlenyomat volt a terméken, elküldtem a terméket az alza dobozba, ahol szerencsére kihűlt és ennek köszönhetően az elemek összes zsíros ujjlenyomatát láttam a felületén, ez egybevághat a visszatérési elméletemmel…) Én személy szerint nem vennék újra AXAGON terméket. Azért írok véleményeket, mert másoknak nem tetszik, és nem oldják meg a megvásárolt termékek valódi hiányosságait.
A hiányosságok ellenére továbbra is működik, csak az átviteli kapacitásban nem vagyok biztos - lásd a hiányosságokat.
A nagy hátrány mindenképp a zajos ventilátor, aminek a zaját igazából csak leválasztással lehet szabályozni, ugyanis pont a kártya pajzsa mögött található, így esélytelen a zaj mesterséges csillapítására a PC-ből való kilépés előtt.
Rossz minőségű kivitel… A csomag tartalmaz egy alumínium hűtőbordát is, amelyet a mellékelt gumiszalaggal együtt kell az M.2 modulhoz rögzíteni a melegvíz párnával együtt. M.2 modul a mellékelt csavarral rögzítve (amely a redukciós felülettől határozza meg a rögzítését), hővezető párnák, hűtőbordák és akkora gumiszalagok, hogy nem lehet ventilátoros alumínium burkolatot felszerelni anélkül, hogy a gumiszalag ne ütközne. ventilátorral, ami valószínűleg nem teljesen jó a ventilátornak, még az M.2 modulnak sem (csak meghajlítja a redukciót)… Ha úgy teszed a gumiszalagot, hogy ne ütközzön a ventilátorral, akkor abban az esetben az egy nagy chipes M.2-es modulomnál (WD Blue SN570 1TB) szintén probléma, mert a gumiszalag olyan helyre tolódik, ahol nincs alátámasztása és meghajlítja az M.2-es modult, aminek köszönhetően a túlsó oldalon leválik a chip. a hővezető pasztából származó chip és az egész hűtőrendszer abban a pillanatban értelmét veszti (inkább nehezebb lesz lehűteni). Ez a gyártó tervezési hibája, amikor a gyártó nem számolt helytartalékkal és az utasítások ellentétesek a valósággal.
Az egész elem minősége is nagyon kétesélyes, a ventilátorral ellátott alumínium burkolatot mindkét oldalon karcolja a gyártás, nem mintha a dobozban lenne jelentősége, de sokat elárul a gyártóról. A pajzs gyengén festett, durva szennyeződések vannak a festékben, ez is semmi, ami befolyásolná a termék működését, de megint a gyártóról van szó (rövid idő alatt sokat gyártani és nem a minőséget ellenőrizni) .
Az egész elem legnagyobb minőségi hiányossága a busz. A gyári busz egyik darabja megsérült a kezembe került darabban, aminek a végéből hiányzik az alkatrész és kb 0,5 m magasan van itt az az anyag, aminek ezt az alkatrészt kellett volna alkotnia, amivel vidáman visszafordíthatatlanul elkészült a PCIe Az alaplapom 3.0 portja. Ebben a problémában én is úgy gondolom, hogy az új lemez alacsony sebességének oka, elvégre csak egy kis pont pár mm2 kapcsolat helyett a kártya és a kártya között az egyik tűben valószínűleg egy kicsit permeabilitásbeli különbség.
Rossz minőségű csomagolás, vagy visszakaptam, pedig csak az újakat néztem meg? A terméket buborékfóliás betétes papír védőzacskóban szállították az alza dobozba, de a dobozról már le van húzva a pecsét, és valakinek ujjlenyomata van a ragasztóban…
0 ×Jelentés
Filip, Nevidzanyflag
Értékelve: 2022. 02. 03., változat: AXAGON PCEM2-DC
Hitelesített vásárlás
azt teszi, amit tennie kell
Cool
0 ×Jelentés
Roman, Uhersky Brodflag
Értékelve: 2022. 01. 15., változat: AXAGON PCEM2-DC
Hitelesített vásárlás
egyszerű kábelezés
ezek állítólag 2 lemezek, de sikerült csatlakoztatni csak egy másik lemez slot volt egy fordított csőr, így nem tudtam bejutni: ( Nem viszem vissza, de csalódott voltam.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2021. 10. 06., változat: AXAGON PCEM2-DC
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Fullos.
gyors, van hűtés.
nincs.
0 ×Jelentés
Martin, Malachovflag
Értékelve: 2020. 06. 21., változat: AXAGON PCEM2-DC
Hitelesített vásárlás
Úgy működik, mint én
0 ×Jelentés
Tomáš, Kosořflag
Értékelve: 2020. 04. 01., változat: AXAGON PCEM2-DC
Hitelesített vásárlás
nagyon gyors adatátvitel 4 PCIe 3.0 vonalon keresztül
a ventilátor zajosnak tűnt, ezért lekapcsoltam.
0 ×Jelentés
Petr, Brno 35flag
Értékelve: 2019. 03. 23., változat: AXAGON PCEM2-DC
Hitelesített vásárlás
Csatolt hűtőborda
Egyszerű telepítés
Nincs szükség vezetőre
Az első alkalommal felismert lemez
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ