Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Vélemények: BaByliss C1600E

Termékkatalógus
BaByliss C1600E - Hajsütővas

Vélemények: BaByliss C1600E

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) BaByliss C1600E témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) BaByliss C1600E termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) BaByliss C1600E megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 03. 23., változat: BaByliss C1600E
Hitelesített vásárlás
az áruk értékelése: meghaladta az elvárásaimat, minden úgy működik, ahogy a videókban reklámozták, és tényleg ajánlom.
kereskedelmi értékelés: Elégedett vagyok a szállítás sebességével
az áruk értékelése: az ár lehet, hogy mínusz, de másrészt, figyelembe véve mindazt, amit ez a hajsütővas tud, számomra jó befektetés volt.
ALZA áruházi vélemények: Egy ilyen jól ismert üzlettől elvárnám, hogy az árut megfelelően csomagolják a sérülések elkerülése érdekében. Azonban nagyon kellemetlenül meglepődtem, amikor a ZBOX ZBOX ZBOX dobozában megtaláltam az eredeti dobozt az áruval, és a ZBOX címkét ragasztva rá. Ezt még el tudtam volna viselni, de megdöbbentem, amikor kiderült, hogy a doboz még csak nem is volt biztosítva a lopás vagy az áru manipulálása ellen, amit egyébként már kifizettem, és nem a legolcsóbb, azaz. senki nem vette a fáradságot, hogy legalább ragasztószalaggal lezárja, így az szabadon hozzáférhető volt bárki számára, aki a szállítás során kezelte, és így bárki kivehette az árut a dobozból. Úgy néz ki, hogy az elem szerencsére nem sérült meg és működőképes, de ez volt a legnagyobb csalódás, és nem tudom, hogy a jövőben rendelek-e még valamit az Alza-tól. Ezt merő szakmaiatlanságnak és durva kötelességszegésnek tartom Alza részéről: -(
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ