Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Baseus GaN Power Station 2 az 1-ben PowerBank & Charger 10000 mAh 45 W Black

Termékkatalógus
Baseus GaN Power Station 2 az 1-ben PowerBank & Charger 10000 mAh 45 W Black - Power bank

Vélemények: Baseus GaN Power Station 2 az 1-ben PowerBank & Charger 10000 mAh 45 W Black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Baseus GaN Power Station 2 az 1-ben PowerBank & Charger 10000 mAh 45 W Black témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Baseus GaN Power Station 2 az 1-ben PowerBank & Charger 10000 mAh 45 W Black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Baseus GaN Power Station 2 az 1-ben PowerBank & Charger 10000 mAh 45 W Black megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Tomáš, Bělá pod Bezdězemflag
Értékelve: 2022. 02. 18., változat: Baseus GaN Power Station 2 az 1-ben PowerBank & Charger 10000 mAh 45 W Black
Hitelesített vásárlás
Remek power bank, ajánlom. 😉
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2021. 12. 22., változat: Baseus GaN Power Station 2 az 1-ben PowerBank & Charger 10000 mAh 45 W Black
Hitelesített vásárlás
Számomra egy teljesen csodálatos dolog (különösen az utazáshoz). Ennek a powerbanknak köszönhetően nem kell magammal cipelnem egy kábelt, egy adaptert a konnektorhoz és egy powerbankot, de a kábelre és erre a dologra feltétlenül szükségem van. Ahogy itt a tanácsadásban is írták, NEM igaz, hogy a powerbank csak kábelen keresztül tölthető (én sem tudom, nem tudom miért), és egyszerűen konnektorba dugva tölthető. Ez csak a végső dologgá teszi. A vonaton töltöm a power bankot, és kezd lemerülni. Úgyhogy bedugom az ülés alá, és megyek tovább. Vagy akár csak bedugom, amikor a powerbankom fel van töltve, csak nem zavar. Ami a kapacitást illeti, a kapacitás gyorsan kimerül, és nem vagyok pontosan mAh és áram ember, és hogy ez pontosan hogyan működik, de én csak arra számítanék, hogy ha van egy bizonyos kapacitású mobiltelefonod, és 5x tölti fel a mobilodat, én csak egy kicsit kevesebbre számítanék. Elégszer tölti a telefonomat, és talán még a kapacitás alapján is körülbelül, de én óvatos lennék ezzel kapcsolatban (az alatta vagy felette lévő vélemények már kicsit részletesebben leírják). De ez még mindig nem ok a mínuszra. Végül is az elektromos áramhoz való hozzáférés szinte mindenhol biztosított. És ami a legfontosabb, ezt a power bankot tényleg nem viheti ki egy hétre az erdőbe, ha tudja, hogy nem lesz hozzáférése az áramellátáshoz. Nincs tapasztalatom a laptop töltésével kapcsolatban, csak röviden próbáltam ki, de a YT vélemények alapján, amit láttam, működik. De egyértelmű, hogy egy 100W feletti töltővel rendelkező NTB nem egészen felel meg a feladatnak egy olyan dologgal, amire az van írva, hogy 45W (ezt laikusként mondom). Szóval számomra ez egy igazán nagyszerű dolog. Számomra betöltötte a célját, és izgatott vagyok miatta, bár időnként aggódtam, hogy találok-e rá hasznot.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ