Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Vélemények: Baseus Magnetic Wireless Charger Transparent

Termékkatalógus
Baseus Magnetic Wireless Charger Transparent - Vezeték nélküli töltő

Vélemények: Baseus Magnetic Wireless Charger Transparent

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Baseus Magnetic Wireless Charger Transparent témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Baseus Magnetic Wireless Charger Transparent termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Baseus Magnetic Wireless Charger Transparent megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

David, Praha 6flag
Értékelve: 2022. 12. 22., változat: Baseus Magnetic Wireless Charger Transparent
Hitelesített vásárlás
Például így. Az árához képest gyorsan töltődik, szépen néz ki, és a mágnes az iPhone mágneseire pattintható. Ami viszont kellemetlenül meglepett, hogy nem úgy viselkedik, ahogyan azt egy USB-C készüléktől elvárnánk. A töltőben lévő USB-C nem rendelkezik ellenállással a CC és a GND között, így nem képes az USB-C adaptertől kétirányú USB-C használatával kapni <> USB-C kábel, hogy áramolhasson a nafta. De még ha az USB-C csatlakozó megfelelően van is bekötve, nem érti a Power Delivery protokollt, és csak QC 2.0-ra képes. Szóval ha USB-A adaptert kapsz, akkor boldogan adnék neki 4*-ot, mivel nekem már szinte minden USB-C-ben van, így elő kellett ásnom a régi készletemet: )
A QC2.0 USB-A adapterrel >= 18W kimeneti teljesítményű, 15W-os töltés érhető el (ellenőrizve a Samsung S21 és iPhone 11 készülékeken).
Szép megjelenés, az alkatrészekkel ellátott fekete táblának köszönhetően nem tűnik zavarónak, inkább ellenkezőleg, felhívja a figyelmet; )
Mágneses fogantyú, ugyanúgy működik, mint a MagSafe
Megfizethető
Nem működik USB-C-USB-C kábellel. Mindig USB-A és USB-C közötti kábelt kell használnia. Csak a QC 2.0 gyorstöltési protokollt támogatja.
A zöld LED kijelző kényelmetlen elhelyezése. Éjszaka eléggé átvilágít a tetején (a töltőt át kellett helyeznem az asztalomra, zavaró volt az éjjeliszekrényemen, és lecseréltem egy AlzaPower töltőre).
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ