0% splátky mobily, notebooky Akvizice ApF HU

Vélemények: Baseus Tank Gravity autós tartó (műszerfalra), fekete

Termékkatalógus
Baseus Tank Gravity autós tartó (műszerfalra), fekete - Telefontartó

Vélemények: Baseus Tank Gravity autós tartó (műszerfalra), fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Baseus Tank Gravity autós tartó (műszerfalra), fekete témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Baseus Tank Gravity autós tartó (műszerfalra), fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Baseus Tank Gravity autós tartó (műszerfalra), fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

David, Nový Jičínflag
Értékelve: 2023. 01. 10., változat: Baseus Tank Gravity autós tartó (műszerfalra), fekete
Hitelesített vásárlás
Erősen ellenjavallom a vásárlást. A tartó nem rögzíti a telefont - a telefon csak a saját súlya miatt "ül" a tartóban (az alsó ütközőre gyakorolt nyomás szorítóerőt fejt ki az oldalakon). A telefont nem lehet lezárni, és nem lehet 90°-kal vagy annál nagyobb mértékben elforgatni.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ