Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: BeautyRelax Airglasses Premium

Termékkatalógus
BeautyRelax Airglasses Premium - Masszírozó gép

Vélemények: BeautyRelax Airglasses Premium

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) BeautyRelax Airglasses Premium témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) BeautyRelax Airglasses Premium termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) BeautyRelax Airglasses Premium megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vásárló, Příbram 1flag
Értékelve: 2023. 04. 16., változat: BeautyRelax Airglasses Premium
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
nem 42C, ahogyan írva van ("Alza szerkesztői megjegyzés - köszönjük az üzenetet. Ellenőriztük panaszát a gyártóval, és a 42 °C-os érték helyes. Szép napot")
0 ×Jelentés
Vásárló, Brnoflag
Értékelve: 2023. 02. 28., változat: BeautyRelax Airglasses Premium
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Szép kivitelezés, de egyébként nagy csalódás (észrevehetetlen rezgések, a szemüveget nem lehet kényelmesen a szem közepére helyezni - több embert is kipróbáltam, és senki sem ült a szemre, hanem inkább feljebb a homlokra, így a szem alatti területet nem masszírozza). Nekem nem megfelelő, ajándékba másnak ajándék lenne - nem ajándék, ezért visszaviszem.
Remek kidolgozás
Elsősorban rezgéseket akartam, és a rezgések majdnem nulla
A vákuummasszázs rendben van, de nagyon zajos szivattyú működése - a pihenés meglehetősen kellemetlen.
Visszaviszem a terméket: Nem illeszkednek az arcra - a "szemüvegnek" van egy kis kivágott helye az orrnak, és így összességében magasabban ül, vagy nyomják az orrot, és így a masszázsfelület elmozdul, nem úgy, hogy a szemek körülbelül a szemüveg közepén vannak, hanem a szemüveg inkább a homlok tetején ül. Nincs nagy orrom, de a szemüvegem nem ül a szemem közepén. Ezért küldöm vissza a terméket - nem homlokmasszázst szeretnék, hanem a szem körül és a szem alatt, nem a homlokon. Ugyanakkor elég volt a szemüveget inkább középre választani, hogy kényelmesen és a szem közepére helyezze.
A hangot nem lehet önállóan kikapcsolni (kivéve egy hang nélküli programot), és folyamatosan "relaxációs zenét" játszik ahelyett, hogy csendben lenne.
0 ×Jelentés
Dagmar, Brnoflag
Értékelve: 2022. 05. 31., változat: BeautyRelax Airglasses Premium
Hitelesített vásárlás
Nagyszerű cucc
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ