Akvizice ApF HU Effaclar

Vélemények: BenQ TH690ST

Termékkatalógus
BenQ TH690ST - Projektor

Vélemények: BenQ TH690ST

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) BenQ TH690ST témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) BenQ TH690ST termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) BenQ TH690ST megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Jiří, Olomoucflag
Értékelve: 2024. 01. 09., változat: BenQ TH690ST
Hitelesített vásárlás
A kivetítőt filmekhez és playstationhöz használjuk. Mindkettőben nagyszerű volt. Tökéletes. Egy kis hűtési zaj, de határozottan kevesebb, mint a cső.
Lehetne egy jobb interfész egy másik HDMI vagy blietooth egy jó codec-kel.
0 ×Jelentés
Martin, Brnoflag
Értékelve: 2023. 11. 07., változat: BenQ TH690ST
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Minőségi és éles kép még normál megvilágításban is (elég ahhoz, hogy ne kelljen tompítani). Kevesebb mint 2 méter távolságból már 3 méteres átlójú területet képes megjeleníteni, ami több, mint amit egy átlagos háztartásban látni lehet. A kép lenyűgöző ebben a méretben, mint egy moziban. Egyszerű kezelőszervekkel rendelkezik, de szükség esetén a kép finomhangolására is lehetőséget nyújt a színvisszaadás, a fényerő és a kontraszt tekintetében. Még az ára is nagyon kellemes, ezen a szinten talán a legjobb, ha valaki játékra akarja használni (nagyon rövid válaszidő, egyáltalán nincs észrevehető lag).
Rövid vetítési távolság
Elegendő fényerő
Filmekhez és játékokhoz alkalmas
Beépített hangszórók
Egyszerű használat
Kép- és hangbeállítások
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ