Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Beoplay H4, Matte Black

Termékkatalógus
Beoplay H4, Matte Black - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató

Vélemények: Beoplay H4, Matte Black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Beoplay H4, Matte Black témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Beoplay H4, Matte Black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Beoplay H4, Matte Black megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Štefan, Bratsislavaflag
Értékelve: 2022. 02. 16., változat: Beoplay H4, Matte Black
Hitelesített vásárlás
Hosszas döntés után döntöttem a termék mellett. A márkára és az értékelésre fogadok. Konkrétan nagyon elégedett vagyok. A fejhallgató jobban játszik, mint amire számítottam. És én azok közé tartozom, akik élvezhetik a tiszta zenét. Egyúttal köszönöm az Alzának a lehetőséget, hogy kicsomagolt termékként jelentős kedvezménnyel és teljes körű garanciával megvásárolhattam ezeket a kiváló hallókészülékeket. Minél jobban várom őket.
Fantasztikus zene
Nagyon kényelmes viselet
Az iPhone alkalmazás remekül működik
B&O nagyszerű áron
Maximális elégedettség
Először elmosolyodtam, amikor az emberek azt írták, hogy hibaborítójuk van. Most látom, hogy ez lenne: -) Nem számít! A fejhallgató csodálatosan játszik, és ez a legfontosabb számomra!
0 ×Jelentés
Jindřich, Znojmoflag
Értékelve: 2022. 02. 12., változat: Beoplay H4, Matte Black
Hitelesített vásárlás
Eddig a legjobb fejhallgatóm volt hasonló áron.
Hang
nem nyomtat
könnyű párosítás
kidolgozás
semmi
0 ×Jelentés
Erik, Banská Bystricaflag
Értékelve: 2021. 11. 22., változat: Beoplay H4, Matte Black
Hitelesített vásárlás
A B&O ismét nem okozott csalódást, és tökéletes, megfizethető fejhallgatót készített, amely az egész fület lefedi, és egyszerűen luxusnak tűnik. Ami a hangot illeti, nincs semmi panasz a klasszikus B&O hangra, amelyet a gyártó egy kicsit módosított, de az alkalmazásban lehet csípni, de tetszik, ahogy van. A basszus szép és mély, és nem zavarja a zenét, nem túlbasszus, csak ott van, ahol lennie kell ( Hip pop, rap, rock stb.) Személy szerint a B&O-tól van az E8 2.0, és napi szinten használom őket, de a tetején akartam, és a Bose-t választottam volna, de a B&O-t választottam, és jól csináltam, bár a Bose is kiváló. Ha szereted a zenét, és már valami prémiumot szeretnél, nem pedig fülhallgatót néhány euróért, akkor ez a fejhallgató az, amit keresel. De van néhány hátránya is, például a H4 nem jön egy tokkal, amelyet sokan már kifogásoltak, vagy az alkalmazás, amelyet a hang finomhangolására kell használni, csak néha megy, néha nem kell újra párosítani a H4-et. Ez az én személyes tapasztalatom, de ha igazán tökéletes hangzást szeretne szexi dizájnnal, akkor a B&O az Öné.
Hang
Az akkumulátor élettartama
USB C töltés
Design
Feldolgozó anyagok
Bang Olufsen
B&O app semmi sok néha nem lehet párosítani
nincs ANC
Ár ?
0 ×Jelentés
Václav, Ostravaflag
Értékelve: 2021. 01. 17., változat: Beoplay H4, Matte Black
Hitelesített vásárlás
Fantasztikus hangzás
Gyönyörű design
Minőségi jelentés
Nincs tok mellékelve
Nem lehet összehajtani őket
0 ×Jelentés
Oliver, Bratislava - Ružinovflag
Értékelve: 2020. 06. 18., változat: Beoplay H4, Matte Black
Hitelesített vásárlás
Az egyik legjobb fejhallgató a piacon.
Kiváló hangzás (a B&O csak egy másik szint), az alkalmazáson belül beállíthatja az EQ-t, de ezekkel a fejhallgatókkal nincs rá szükség, a hangzás alapértelmezés szerint tökéletesen be van állítva, beleértve a tiszta és erős basszust is.
Gyönyörű design, az első generációhoz képest nem csak a design frissítést értékelem.
USB-C töltés
Javított fülpárnázás és kényelmesebb illeszkedés a fejpánton
Nagyon jó passzív környezeti zajszigetelés.
Számomra zseniális fejhallgató, a kategória típusát és minőségét tekintve még mindig megfizethető áron.
Csomagolás/táska hiánya - ez már régóta a B&O márkával szembeni felhasználói panasz, ezek egyszerűen prémium fejhallgatók magasabb áron, legalább egy szövet tokot kellene mellékelni.
A Beoplay H4 nem rendelkezik ANC-vel (aktív zajszűrés), engem személy szerint nem zavar, jobban szeretem az ANC nélküli fülhallgatókat; Ha azonban az ANC elengedhetetlen, akkor a H9 3rd gen-t ajánlom (nem a H9i-t, azok rosszabbul szólnak, különösen a basszus elveszik).
0 ×Jelentés
Petr, Zeleneč v Čecháchflag
Értékelve: 2020. 01. 13., változat: Beoplay H4, Matte Black
Hitelesített vásárlás
Hang
a környező forgalom csillapítása
vyrdz
ahogyan ülnek
Őszintén megdöbbentett, hogy az ilyen árú fejhallgatókhoz nincs utazótáska. Még egy tapadókorong sincs, nemhogy egy valódi tok. Igen, körülbelül 100 EUR-ért megvásárolható = a további, nem rossz fejhallgatók ára. Ez eléggé lealacsonyította a márkát a szememben.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ