Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BerlingerHaus Carbon Metallic Line palacsintasütő 25 cm

Termékkatalógus
BerlingerHaus Carbon Metallic Line palacsintasütő 25 cm
4,9 11 értékelés
- átmérő: 25 cm, mosogatógépben mosható, sütőben használható, 180°C-ig sütésálló, anyaga: alumínium/anodizált alumínium
Kód:  BERH113 Termékszám:  BH-1250

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BerlingerHaus Carbon Metallic Line palacsintasütő 25 cm Megszűnt

BerlingerHaus Carbon Metallic Line palacsintasütő 25 cm

Biztos akarsz lenni benne, hogy jól fogod elkészíteni a palacsintát? Szerezz be egy BerlingerHaus Carbon Metallic Line palacsintasütőt amit a kezdők és a tapasztalt szakácsok is használhatnak. A palacsintasütő anyaga rendkívül tartós préselt alumínium. Hála a három rétegű tapadásmentes felületnek nincs az a palacsinta, ami odaégne. A turbo induktív alj képes megtakarítani akár 35% energiát, és egyenletesen barnítja meg a palacsintát. Az megtartja természetes ízét és soha sem szárad ki. Értékelni fogod a puha tapintású ergonomikus nyelet - amin egy lyuk is található a felfüggesztéshez -, amely mindig hideg marad. Nagy előnye, hogy a serpenyő minden típusú tűzhelyen - elektromos, gáz, kerámia és indukcióson is használható és mosogatógépben mosható. A palacsintasütőhöz kapsz egy ingyenes felületvédőt a kíméletes tároláshoz.

Legfontosabb jellemzők

  • Rendkívül tartós préselt alumínium
  • 3 rétegű tapadásmentes márvány felület 
  • TURBO indukciós alj - akár 35%-os energiamegtakarítás
  • Egyenletesen osztja el hő
  • Puha tapintású ergonomikus fogantyú egy lyukkal a felakasztáshoz - mindig hideg marad
  • Alkalmas minden típusú főzőlapra - elektromos, gáz, vitro-kerámia és indukciósra is
  • Mosogatógépben mosható
  • Ingyenes felületvédő a kíméletes tároláshoz
  • PFOA / ólom / kadmium mentes
  • Környezetbarát

Méretek: 25 × 2 cm

Szín: szén-fém

TURBO indukciós alj

Ez a továbbfejlesztett TURBO indukciós alj képes magasabb hatásfokkal kevesebb energiát igényelni, ezért ezek a serpenyők energiatakarékosak, környezetbarátok, és rendkívül gazdaságosak. Az új induktív alj technológia jobb teljesítményt nyújt, mint a hagyományos serpenyők. A legfontosabb tulajdonsága az indukciós aljnak az, hogy nem ég oda az étel. A serpenyőben egyenletesen oszlik el a hő és így segít szakácsoknak a tökéletes ételek elkészítésében.

Felületvédő

A préselt alumínium nagyon jó hővezető. Az ingyenes felületvédő biztosítja, hogy tároláskor az edények nem karcolják meg egymást. A tárolás alatt a felületvédőt az alsó edénybe lehet helyezni, így rátehető egy másik is. Felületvédőt hőálló alátétként is lehet használni a tálalásnál.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BerlingerHaus Carbon Metallic Line palacsintasütő 25 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BerlingerHaus Pánev na palačinky 25cm Carbon Metallic Line. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BerlingerHaus Panvica na palacinky 25cm Carbon Metallic Line. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BerlingerHaus Pfanne 25cm Carbon Metallic Line. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BerlingerHaus Pfanne 25cm Carbon Metallic Line.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ