Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: BerlingerHaus edénykészlet Burgundy Metallic Line 10 darab BH-1222N

Termékkatalógus
BerlingerHaus edénykészlet Burgundy Metallic Line 10 darab BH-1222N - Edénykészlet

Vélemények: BerlingerHaus edénykészlet Burgundy Metallic Line 10 darab BH-1222N

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) BerlingerHaus edénykészlet Burgundy Metallic Line 10 darab BH-1222N témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) BerlingerHaus edénykészlet Burgundy Metallic Line 10 darab BH-1222N termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) BerlingerHaus edénykészlet Burgundy Metallic Line 10 darab BH-1222N megvásárlása után te is írsz értékelést.
47 190 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Vásárlóflag
Értékelve: 2019. 06. 18., változat: BerlingerHaus edénykészlet Burgundy Metallic Line 10 darab BH-1222N
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Fantasztikus cucc, csak ajánlani tudom. A főzés tényleg egy élmény vele, ráadásul gyönyörű a kivitelezése is (mi a burgundi vöröset vettük). Szóval csak ajánlani tudom.
Én eddig tefalos voltam, de ez túltesz rajta. Teljesen beleszerettem, mondhatni a fanja lettem ennek edénycsaládnak. Először egy nagy 28 centis párolóserpenyőt vette, meg egyszószost, és egy hét után muszáj volt rendelnem magamnak egy egész sorozatot. Akkor szembesültem vele, hogy most majdnem fél áron megvehetem, úgyhogy gyorsan vettem még egy-egy készletet a lányaimnak. , keresztfiamnak meg nászajándékba egyet : o)
Túl nagyok az edények, sok helyet foglalnak. Nálunk teljesen oké (öt felnőtt gyerekünk van, bőven van mit főzni, ha hazajönnek) , de lányok jobbára csak serpenyőket használják, meg a szószost. Egyikőjüknek viszonylag kicsi a konyhája (kezdő háztartás) így elhelyezni is nehéz a nagy fazekakat. De annyira szép, hogy még a konyhaszekrény tetején is jól mutat.
A lényeg, hogy igazán családoknak való, nem pároknak.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2018. 12. 31., változat: BerlingerHaus edénykészlet Burgundy Metallic Line 10 darab BH-1222N
Árösszehasonlítóból származó értékelés
praktikus, szép, formatervezett
indukciós tűzhelyen kiváló
tökéletes!
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ