Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: BerlingerHaus Lábas 24cm Burgundy Metallic Line

Termékkatalógus
BerlingerHaus Lábas 24cm Burgundy Metallic Line - Lábas

Vélemények: BerlingerHaus Lábas 24cm Burgundy Metallic Line

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) BerlingerHaus Lábas 24cm Burgundy Metallic Line témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) BerlingerHaus Lábas 24cm Burgundy Metallic Line termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) BerlingerHaus Lábas 24cm Burgundy Metallic Line megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Jana, Drmoulflag
Értékelve: 2018. 01. 01., változat: Berlinger Haus Kastrol Burgundy Metallic Line edény 28 cm
Hitelesített vásárlás
Megvettem az egész nagy készletet és az extra darabokat. Fényűző és remekül lehet benne főzni. A mosogatógépből makulátlanul jött ki. Soha nem volt még jobb edényem, szinte félek benne főzni, milyen szép. Aki megveszi, nem fog csalódni.
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ