Shop roku Slevy s AP+

Vélemények: beyerdynamic DT 880 600Ohm

Termékkatalógus
beyerdynamic DT 880 600Ohm - Fej-/fülhallgató

Vélemények: beyerdynamic DT 880 600Ohm

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) beyerdynamic DT 880 600Ohm témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) beyerdynamic DT 880 600Ohm termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) beyerdynamic DT 880 600Ohm megvásárlása után te is írsz értékelést.
73 590 Ft 67 790 Ft
Kérés esetén megrendeljük

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 08. 22., változat: beyerdynamic DT 880 600Ohm
Hitelesített vásárlás
felejtsd el a szintetikus teszteket és bízz a profikban: a legtöbb zeneiparban dolgozó Beyerdynamicot használ a precizitása miatt
ár/érték aránya alapján bestbuy: ha részletes felbontást, a hangszer hangzásához ragaszkodó naturális hangot keresel, ami nem színezi át a zenét csak tökéletesen közvetíti, ez az egyik legjobb fejhallgató. Ugyanilyen jellegű, de jelentősen jobb fejhallgatók 5-10-szer magasabb árkategóriában vannak csak
órákon viselhető, extra kényelmes
nagyon olcsón pótolhatóak az alkatrészei
strapabíró
a 32 ohm és 250 ohm változatok mellett ez a legjobb hangminőségű (ha van hozzá megfelelő erősítőd)
a 600 ohm miatt pocsékan szól mobiltelefonnal, hangkártyával: kizárólag asztali fejhallgató erősítővel használható, abból is valami erősebb fajta (100 000 Ft alatt nem nagyon találni erre alkalmasat)
kíméletlenül őszintén adja vissza a felvételt: ha rosszul masterelt zenét vagy tömörített zenét hallgatsz rajta, hirtelen hallani fogod az összes hibát a zenében
boom-boom arcleszakító mélyeket ne itt keress, ez audiofil kategóriás cucc
nem cserélhető a kábel (de nem szokott vele gond lenni, ipari masszivitás jellemzi)
0 ×Jelentés
Jaroslav, Kladno 1flag
Értékelve: 2018. 02. 08., változat: beyerdynamic DT 880 600Ohm
Hitelesített vásárlás
Nagyszerű semleges fejhallgató. A semleges szó ebben az esetben unalmasan, figyelemre méltatlanul hangozhat. Hibák, rengeteg basszus, közép- és magas hang, mindez tökéletes harmóniában. A Made in Germany valóban megmutatkozik a reprodukció minőségében. Például a fejemen volt a legjobb Bluetooth Bower & Wilkins px, ezek a drótos Beyers felülmúlják őket hangminőségben. Pontosan semlegessége és ellenállása révén. Ezek nem "V" fejhallgatók, azaz a basszus és a magas hangok a középtartomány rovására.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2017. 08. 07., változat: beyerdynamic DT 880 600Ohm
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Nagyon szellős, nagy térrel megáldott fejhallgató, pedig nem erről a leghíresebb. Ami igazán kiemelkedő, az a neutrális, pontos, jól szeparált hangkép, és ezek a jellemzők erre a 600Ohm-os típusra a leginkább jellemző. Szintén nagy erőssége, hogy a többi Beyerdynamic fejhallgatótól eltérően a 880 hangzása nagyon jól kiegyenlített, ami a 600Ohm-osnál szintén még jobban előjön. Tehát nem emeli se a mélyet, se a magasat, hanem szépen minden tartományt próbál a helyén kezelni.
-neutrális
-kiegyenlített
-kifinomult
-pontos
-szellős
-alumínium alkatrészek (tartós)
-kényelmes
-hosszú kábel
-(mű) bőr hordtáska
nincs
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ