Shop roku Alza Dny květen

Vélemények: Blackview BV7100 zöld

Termékkatalógus
Blackview BV7100 zöld - Mobiltelefon

Vélemények: Blackview BV7100 zöld

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Blackview BV7100 zöld témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Blackview BV7100 zöld termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Blackview BV7100 zöld megvásárlása után te is írsz értékelést.
94 390 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Michal, Prahaflag
Értékelve: 2023. 10. 11., változat: Blackview BV7100 zöld
Hitelesített vásárlás
Az árát tekintve jó mobil, kicsit sajnálom a vezérlését, minden márka extra, én a xiaomihoz voltam szokva, itt tényleg furcsa. Kár, hogy nincs 3,5 mm-es csatlakozója, ezt nem vettem észre, amikor megvettem, fontolgatom a visszavételét, ugyanakkor sajnálom és szeretném megszokni.
A mobilnak nagyon jó az akkumulátor élettartama, azaz a reaktor, már a második napja van, és még mindig vadászom valamit rajta, és most 67% -kal van, és nem volt teljesen feltöltve.
power bankként is használható
a 434,3g-os nagyobb súlya ellenére azonnal megszoktam, a nadrágom nem esik le, olyan nehéz, mint például egy zvi kevin pisztoly golyókkal, alkalmas arra, hogy egymással szemben hordjuk, hogy elkerüljük a gerinc görbületét.
miután a kerek lemezt a mágneses autós tartóra ragasztotta, a mobiltelefon tartja és nem esik le.
Nem rendelkezik 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozóval, talán használható USB c 3,5 csatlakozóra való redukcióval
A cseh kezelőfelületben van néhány hiba, például a képernyőkép cirill betűkkel van, a háttérvilágítás beállításai stb. pedig angolul vannak megadva.
Az oldalsó PTT gomb (mint egy internetes walkie-talkie) olyan kínos, hogy amikor felveszed vagy kiveszed a telefont a zsebedből, mindig megnyomják, én fényt állítok rá és képernyőfotót készítek - most már mindig fotózok.
nekem úgy tűnik, hogy egy kicsit lassabb a weboldalak betöltése, mint legalább egy éves mobil, nehéz megmondani, hogyan fogja érezni magát két év múlva.
A mobil vízálló az ip 69k szerint, de olyan ajtót használ az usb c csatlakozón, ami a kinézetből egy ilyen 1,5 mm-es gumiszalagok közül esik, és mi lesz akkor az ip-vel? amikor rendes, nem vízálló csatlakozóval rendelkezik.
A kamera inkább langyos, de egy kevésbé igényes embernek megfelel.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ