Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Blackview GBV7100 fekete

Termékkatalógus
Blackview GBV7100 fekete - Mobiltelefon

Vélemények: Blackview GBV7100 fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Blackview GBV7100 fekete témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Blackview GBV7100 fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Blackview GBV7100 fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 03. 21., változat: Blackview GBV7100 fekete
Hitelesített vásárlás
Ha tényleg egy tartós telefont keresel, nagy akkumulátorral néhány napra, vagy a szabadban, és más elektronikát is fogsz vele tölteni, hogy legalább szép kijelzője legyen, akkor ajánlom az UNIHERTZ TANK-ot 22000mAh-val, tiszta Androiddal és 8GB RAM 256GB tárhellyel. Éjszakai forgatása van. Ez a nappali felvétel és az optikai stabilizálás a legjobb csak iPhone, azonban az alapvető dolgok elég. (Ha van egy Micro4/3 chipes zsebdigitálisod az Android telefonoddal, akkor még gyengébb fényviszonyok mellett is jobb fotókat és videókat készíthetsz, mint egy iPhone). Főleg 8 GB a minimum az Androidhoz, különben akadozó lesz.
Nagy akkumulátor. Fordított töltés a 2. telefonhoz vagy kamerához
Visszavittem a 7100-at és vettem egy Unihertz Tankot!
A töltőcsatlakozó ajtaját egy vékony gumi "szar" tartja, így idővel le fog esni, és nem felel meg az IP68-as vízszigetelésnek, a telefon belülről nincs szigetelve! mint az iPhone 8 és magasabb (nevetséges)
DoKe beállítás szar, rossz fordítás angolra és még oroszra is a cz helyett
6 GB nem elég az Androidhoz. Az extra virtuális 4GB marketing - NEM MŰKÖDIK.
instabil rendszer, aprítás, hibás működés: Ébresztés emeléssel vagy kopogtatással, nem működik.
A Google Chrome-ban nem lehet PDF fájlt letölteni, ilyen alapvető dolgok, omg
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ