Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: BLAUMANN Rozsdamentes acél edénykészlet 12 db Gourmet Line rozsdamentes acél serpenyő

Termékkatalógus
BLAUMANN Rozsdamentes acél edénykészlet 12 db Gourmet Line rozsdamentes acél serpenyő - Edénykészlet

Vélemények: BLAUMANN Rozsdamentes acél edénykészlet 12 db Gourmet Line rozsdamentes acél serpenyő

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) BLAUMANN Rozsdamentes acél edénykészlet 12 db Gourmet Line rozsdamentes acél serpenyő témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) BLAUMANN Rozsdamentes acél edénykészlet 12 db Gourmet Line rozsdamentes acél serpenyő termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) BLAUMANN Rozsdamentes acél edénykészlet 12 db Gourmet Line rozsdamentes acél serpenyő megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Michal, Chomutovflag
Értékelve: 2023. 08. 12., változat: BLAUMANN Rozsdamentes acél edénykészlet 12 db Gourmet Line rozsdamentes acél serpenyő
Hitelesített vásárlás
Nem ajánlom! Azt hiszem, marha vagyok. De az edényt nem lehet elmosni. Egyszerűen nem alkalmasak gáztűzhelyre. Igazán csalódást okozott nekem 14 napos használat után, és ebből talán 4 alkalommal használtam. Szerintem a többiek is hasonló helyzetben lesznek egy ideig.
Ára
A
Nem alkalmas gázzal való használatra
0 ×Jelentés
Jiří, Kladnoflag
Értékelve: 2022. 11. 06., változat: BLAUMANN Rozsdamentes acél edénykészlet 12 db Gourmet Line rozsdamentes acél serpenyő
Hitelesített vásárlás
A készlet azt teszi, amit tennie kell.
Még semmi sem égett le.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ