Slevy s AP+ Slevy s AP+

Vélemények: Blue Yeti X USB

Termékkatalógus
Blue Yeti X USB - Mikrofon

Vélemények: Blue Yeti X USB

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Blue Yeti X USB témával kapcsolatban? Nálunk 10 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Blue Yeti X USB termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Blue Yeti X USB megvásárlása után te is írsz értékelést.
53 490 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Jan, Týnec nad Sázavouflag
Értékelve: 2023. 10. 15., változat: Blue Yeti X USB
Hitelesített vásárlás
Lehetőség fejhallgató közvetlen csatlakoztatására a mikrofonhoz (hasznos, ha hallania kell magát pl. podcast felvételekor, vagy más dolgok - akár pl. gitárjáték felvételekor) - nagyon hasznos a hangerő hangolásakor a felvételhez stb.
A mikrofon valóban stúdióminőségű, pl. stream, podcast felvétele
Nagyon jó minőségű, igazabb hangzás mindenből, amit a mikrofon felvesz.
Összehasonlíthatatlanul jobb hangzás bármely fejhallgató mikrofonhoz képest
Szilárd választás ezen az áron
Szilárd konstrukció - igazán minőségi kivitel
Ha csak a munkahelyi megbeszélésekhez és értekezletekhez van ez a mikrofon, akkor ez egy kicsit túlzás (túl jó mikrofonhang) - egy olcsóbb modellt ajánlok (ez megteszi).
Kicsit magasabb ár, de a mikrofon minősége ezt ellensúlyozza.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 11. 11., változat: Blue Yeti X USB
Hitelesített vásárlás
Az egyik legjobb mikrofon streaminghez, podcastinghoz, énekléshez, felvételekhez, megbeszélésekhez stb. AJÁNLJUK!
a mikrofon hangja tiszta
fejhallgató kimenettel rendelkezik, így rendkívül kényelmes a használata pl. üzleti találkozókra
a hangerőszabályzóban jelzi a hangerőt, így nem fogsz sziszegve vagy túl halkan beszélni a másik oldalon.
jól megmunkált és jól néz ki
kikapcsolható (csak hardveresen), ami adatvédelmi védelem, így Önt nem lehet lehallgatni, pl. a munkáltató, amikor Ön egy olyan munkahelyi számítógépen van, amelyet felügyelnek.
átkapcsolható sztereó, omni, kartoid és kétirányú között.
ez az egyik legjobb mikrofon streaminghez, profi felvételekhez stb.
ennek az alza mikrofonnak a felülvizsgálatában valaki egy ideig a mikrofonba beszél a leggondosabb intonációval, így hihetetlenül jól hangzik, majd újra normálisan beszél az eredeti mikrofonjába. A való életben, hacsak nem vagy magasan képzett intonátor, a mikrofon ugyanolyan hétköznapi hangot fog adni, mint bármelyik másik.
A mikrofon szoftverét, a BlueVoice-t dicsérik néhány online véleményben, abban a stílusban, hogy "Azt hittem, hogy ez egy szörnyű hangzású mikrofon, és hogy vissza fogom küldeni, de aztán felfedeztem a BlueVoice-t, és a felismerhetetlenségig megváltoztatta a hangminőségemet. A BlueVoice-nak köszönhetően ez egy csúcsmikrofon. ". Amikor telepíti a szoftvert, látni fogja, hogy egyszerű effekteket tartalmaz, mint például egy equalizer, és néhány őrültebb effektet, mint például a hang átalakítása, de semmit, ami automatikusan a rádióból ismert hangjává változtatja a hangját.
az utolsó negatívum az, hogy bár ez egy podcastingra, voice streamingre stb. tervezett mikrofon. így nem tartalmaz semmilyen utasítást vagy linket a professzionális intonációs tréninghez, hogy a másik oldalon például az általuk ismert profi hangot hallhassák. a rádióból vagy a TV-ből. Lehet, hogy volt már olyan szoftver próbaverziója, amely megtanít javítani az intonáción, és nagyon profin hangzik. Ha valami ilyesmit mellékelnének egy próbaverzióhoz, vagy egy képzési ajánlófüzethez valamelyik webhelyen, az átlagos, nem kifinomult vásárló hihetetlenül jobb értéket kapna, és a másik oldalon lévő emberek, akik figyelnek, szintén.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ