Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BOSCH KGN39VI45

Termékkatalógus
BOSCH KGN39VI45
5 7 értékelés
Hűtőszekrény - A+++ energiaosztály, 279 l hűtőszekrény kapacitás, 87 l fagyasztó kapacitás, alsó fagyasztó, 36 dB zajszint, SN-T klímaosztály, 3 hűtőszekrény polc, 3 fagyasztórekesz, led világítás, no frost, "no-frost" fagyasztórendszer és szuper hűtés, 203 cm magas, 60 cm széles, 66 cm mély, 82,7 kg
Kód:  BOCHL0069 Termékszám:  KGN39VI45 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BOSCH KGN39VI45

Fektess be olyan készülékekbe, amelyek valóban megérik a várakozást. A gyártó néhány centiméterrel kibővítette a Bosch KGN39VI45 hűtőszekrény szélességét, amelynek köszönhetően 19%-al nagyobb térfogatot biztosít mint a versenytársak modelljei. Az intelligens automatizált rendszerrel hűti le rövid idő alatt a hőmérsékletetafrissen vásárolt ételhez igazodva. A készülék gyártásánál különösen nagy hangsúlyt fektettek a hús és a hal tárolására, amelyhez a hűtő egy különálló polcot kínál nedvességszabályozással. Amennyiben szeretnéd megkönnyíteni néhány funkció vezérlését, úgy a hűtőszekrényt irányíthatod egy mobiltelefonos alkalmazás segítségével is. Mindezzel aBosch KGN39VI45 stílusos rozsdamentes acél kialakítással és A+++ energiabesorolással érkezik.


A Bosch KGN39VI45 hűtőszekrény legfontosabb jellemzői

  • Kombinált modell alsó fagyasztóval
  • 19%-al nagyobb térfogat, mint a 60 literes modellek (366 literes)
  • Különálló VitaFresh láda hús és hal számára
  • Air Fresh Filter szívja magába a kellemetlen szagokat
  • Állandó tárolási hőmérséklet a Fresh Sense intelligens érzékelőknek köszönhetően
  • A frissen tárolt élelmiszerek gyors hűtése
  • Gazdaságos LED világítás
  • A+++ energiaosztály


BOSCH KGN39VI45

Végre egy hűtőszekrény, amelyben a hús és a hal hosszabb ideig marad friss

Egyes élelmiszerek esetében fontos a nedvességszabályozás. Ebből a célból a Bosch KGN39VI45 hűtőszekrény eltávolítható VitaFresh rekeszt kínál. Ezentúl tehát a friss halat és a húst külön helyen tárolhatod, kényelmesebb feltételek mellett.


Végre egy hűtőszekrény, amelyben a hús és a hal hosszabb ideig marad friss

Egyes élelmiszerek esetében fontos a nedvességszabályozás. Ebből a célból a Bosch KGN39VI45 hűtőszekrény eltávolítható VitaFresh rekeszt kínál. Ezentúl tehát a friss halat és a húst külön helyen tárolhatod, kényelmesebb feltételek mellett.

BOSCH KGN39VI45


BOSCH KGN39VI45


Az alacsonyabb fogyasztás kisebb energiaköltséget jelent

A legmagasabb A+++ energiabesorolás 33%-al hatékonyabb energiamegtakarítást jelent az A++ modellekhez képest. Ez nem csak a környezetre nézve kedvező, hanem a számlaköltségek csökkentését tekintve is.


BOSCH KGN39VI45

Hatékonyan szívja magába a szagokat 

Kellemetlen szagok terjengenek a hűtőben? A Bosch KGN39VI45 speciális Air Fresh Filter rendszerrel rendelkezik, amely elnyeli a baktériumokat, hogy a hűtőszekrényben lévő levegő tiszta és friss legyen.

BOSCH KGN39VI45

A Bosch KGN39VI45 gondoskodik az ideális hőmérsékletről

A Fresh Sense érzékelő gondoskodik a megfelelő tárolási hőmérséklet fenntartásáról. Folyamatosan méri a környezeti hőmérsékletet és ehhez igazítja a hűtőszekrény és a fagyasztó belső hőmérsékletét. Így biztosra veheted, hogy a hűtőben tárolt összes élelmiszer megőrzi a természetes ízét és állagát.


BOSCH KGN39VI45

Gyors hűtés? Nem probléma!

Az automatikus szuper hűtés funkció azt jelenti, hogy amikor bepakolod a frissen megvásárolt ételt a hűtőszekrénybe, a Bosch KGN39VI45 készülék gyorsan az optimális tárolási hőmérsékletre kapcsol. A nagyfokú áramfogyasztás elkerülése érdekében a hűtőszekrény egy idő után automatikusan kikapcsolja ezt a funkciót.


A Bosch KGN39VI45 egyenletesen hűt, így az ételek a lehető leghosszabb ideig őrzik meg minőségüket

A MultiAirFlow rendszerrel a Bosch KGN39VI45 olyanra is képes, amivel kevés hűtőszekrény dicsekedhet. A hideg levegő minden szinten egyenletesen áramlik (a fagyasztót is beleértve). Két előnye van: az étel tovább őrzi meg minőségét, illetve színét, aromáját és ízét is.

BOSCH KGN39VI45


BOSCH KGN39VI45

Gazdaságos világítás a könnyebb tájékozódás érdekében

Egy telepakolt hűtőben gyakran nehéz kiigazodni. Szerencsére a Bosch KGN39VI45 hűtőszekrény LED világítással orvosolja a problémát, amely amellett, hogy a teljes hűtő felületét megvilágítja, még energiatakarékos is.


Paraméterek

Hűtőszekrény teljes hasznos térfogata
366 l Kész!
Klímaosztály
SN-T Kész!
Modell típusa
Szabadonálló Kész!
Szín
Inox Kész!
Design
Klasszikus Kész!

Szín

Szín
Inox Kész!

Design

Design
Klasszikus Kész!

Hűtőszekrény típusa

Hűtőszekrény típusa
Kombinált Kész!
Fagyasztó elhelyezése a hűtőszekrényben
Lent Kész!
Hűtőszekrény modell típusa
Szabadon álló modell Kész!

Hűtőszekrény belső elrendezése

Hűtőszekrénypolcok száma
Kész!
Hűtőszekrény fagyasztórekeszeinek száma
Kész!
Hűtőszekrény teljes hasznos térfogata
366 l Kész!
Fagyasztó teljesítménye 24 óra alatt
14 kg Kész!

Hűtőszekrény méretei

Hűtőszekrény magassága
203 cm Kész!

Tömeg

Tömeg
82,7 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
  • 2020 októberétől egyes kiválasztott termékek két energiacímkével együtt érkezhetnek, ez nem hiba - 2021-ben ún. átcímkézés vár ránk. Egyes kiválasztott termékekkel így az új és a régi energiacímke is megérkezhet.
» Böngészd végig teljes hűtőszekrény kínálatunkat, melyek között kombinált hűtő, alulfagyasztós és felülfagyasztós hűtőszekrény is megtaláható. Sőt, akár többajtós side by side hűtő modellek közül is választhatsz!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdv! Magyar garancia van rá?

Kérdések és válaszok: BOSCH KGN39VI45
Kiegészítők: BOSCH KGN39VI45 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH KGN39VI45. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOSCH KGN39VI45.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ