AD květen univerzal Akvizice ApF HU

Vélemények: BOSCH MUMS2AW00

Termékkatalógus
BOSCH MUMS2AW00 - Konyhai robotgép

Vélemények: BOSCH MUMS2AW00

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) BOSCH MUMS2AW00 témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) BOSCH MUMS2AW00 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) BOSCH MUMS2AW00 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Zdeněk, Praha 9flag
Értékelve: 2024. 03. 08., változat: BOSCH MUMS2AW00
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
20 év után az eredeti Bosch robot eltűnt. Ugyanezt az olcsóbbat vettük 2 hónappal ezelőtt csereként, és 2 hónap után elment. Ez a második vásárlás 2 hónapon belül. Különbségek: A korábbi modellekkel ellentétben nincs kábeltartó és kábeltekercs sem = a mindennapi használat során útban van. Műanyag burkolatú, így nehéz megmondani, hogy milyen lesz az élettartama, de a zajra pozitív hatással van = halkabb (ha néhány órán keresztül habverővel veri a habot, meg lehet mondani). Nem kompatibilis tartozékok a korábbi modellekkel = különösen a rozsdamentes acél tálak használhatatlanok, ami nagy hiba. A "tartományon" spórolt = korábban a motort pontosan a megállás előtti pozícióban forgatták és állították meg, hogy parkolási helyzetben a lehető legkevésbé terhelje a csapágyakat, ugyanakkor könnyen szétszerelhető legyen = ez hiányzik, és egy tapasztalatlan házvezetőnek gondot okoz a robot sérülés nélküli szétszerelése. Ugyanakkor a belső kialakítás eltérő, más-más simítással, így a fém habverő, amelyet felver vagy horoggal felhúz, nagyon forró lesz. Olyannyira, hogy egyrészt kárt tesznek a tésztában vagy a felvert anyagban (a fagylaltalap jelentősen felmelegszik ahelyett, hogy kihűlne), másrészt amikor kiveszed a habverőt, általában megégeted magad"-( Az elmúlt 2 hónapban 2 db robotgép a Boschtól. Ez a modell tehát érezhetően csendesebb, mint az eredeti. 3 használati kísérlet után tudja, hogy visszamegy, és a 60 napos visszatérési garancia pénzkidobása.
halkabb, mint a régebbi modell
csak részleges kompatibilitás a régebbi modell tartozékaival (húsdaráló nem, rozsdamentes acél tál nem, szeletelő igen, ezek a tartozékok 10-szer annyiba kerülnek, mint a robot, ezért ne dobja ki őket).
inkompatibilis tartozékok az előző modellel (rozsdamentes acél tál használhatatlan)
nincs "hatótávolsága", azaz nem forgatja a forgórészt a stabilizáló helyzetbe, ezért sérül.
nincs sem csörlője, sem zsinórtartója, így nehéz kezelni, amikor minden reggel ki akarja venni a szekrényből, hogy felverje a tojásokat.
még a penge tengelyén is felmelegszik
0 ×Jelentés
Vásárló, Hribsko Stezeryflag
Értékelve: 2023. 12. 07., változat: BOSCH MUMS2AW00
Hitelesített vásárlás
Made in Germany
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 06. 19., változat: BOSCH MUMS2AW00
Hitelesített vásárlás
Nagyszerű, csendes működés, tökéletesen és pillanatok alatt felver mindent a tálban. Már összekeverte a tésztát, a salátát és a kenhetőt, minden gond nélkül. Csak ajánlani tudom
csendes működés
keveréskor mindent a tálba vesz, nem kell zavarni a robotot
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2022. 03. 06., változat: BOSCH MUMS2AW00
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Szükségem volt egy dagasztó gépre
Jó minőség elérhető áron
Nem tapasztaltam
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2021. 12. 21., változat: BOSCH MUMS2AW00
Hitelesített vásárlás
Nagyon stabil, remek gép.
Nincs ilyen.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ