Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: BOSE Portable Home Speaker - ezüst

Termékkatalógus
BOSE Portable Home Speaker - ezüst - Bluetooth hangszóró

Vélemények: BOSE Portable Home Speaker - ezüst

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) BOSE Portable Home Speaker - ezüst témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) BOSE Portable Home Speaker - ezüst termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) BOSE Portable Home Speaker - ezüst megvásárlása után te is írsz értékelést.
157 290 Ft
Szállításra kész 2 db

Felhasználói vélemények

Jan, Batelovflag
Értékelve: 2023. 10. 03., változat: BOSE Portable Home Speaker - ezüst
Hitelesített vásárlás
Megvettem a Bose Portable Home-ot, mert már évek óta megvolt a Bose Revolve, amely fantasztikusan hangzott, ezért gondoltam, hogy frissítek. Hangzásilag igen, de ezek a seggfejek most kapcsolták ki a CZ hangasszisztenseit. Tehát Alexa vagy a Google nem működik rajta, és nem fog működni, hacsak nem kaparok egy VPN-t, hogy azt higgye, hogy az USA-ban van, vagy legalábbis Németországban. Tényleg nem értem, hogy itt árulják, aztán így elszúrják.
Nagyszerűen hangzik, kitölti a szobát
Nagyszerűen néz ki
A hangalapú asszisztensek nem működnek CZ-ban
Ön 4 ezer forintot fizet. plusz a nem működő hangalapú asszisztensek (tudom, hogy ismétlem magam, de ez egy valós probléma)
És nem szégyellik eladni.
Egy kicsit eltúlzott basszus, amikor a sarokban áll, ez inkább a térben van.
0 ×Jelentés
Ivo, Mokráflag
Értékelve: 2022. 06. 10., változat: BOSE Portable Home Speaker - ezüst
Hitelesített vásárlás
Eredetileg spórolni akartam, és vettem egy Sonos Roam-ot (kb. féláron), amiben van wifi is, és lehetővé teszi a Spotify-ról való streamelést. Ez nagy hiba volt, órákat töltöttem a Roam beállításával – nem lehetett hozzáadni a Spotify-t, és a hangszóró nem volt látható a Spotify alkalmazásban. Végül megoldotta az FW leállítását és a Spotify szerverhez való csatlakozást. Sehol nincs olyan dokumentáció, amelyet a Sonos használ a porthoz/protokollhoz. egy hét után a probléma megismétlődött, elfogyott a türelmem és Sonos visszatért. és vettem drágább Bose-t - kb 10 perc a firmware / SW frissítés bose. Minden gyönyörűen egyszerű, nincs probléma a tűzfallal/routerrel. Az alkalmazás kiválóan értékelt. A hangszóró egyszerűen remekül szól! Elrabolt amiatt, hogy a @ Wifi / BT szépen működik, a Spotify tökéletesen működik együtt. Egyszerűen nagy / nehéz szállítani. Vettem egy működő töltőbölcsőt 400 CZK-ért. v A Bose luxus USB-C kábellel és adapterrel rendelkezik. A vezérlés sokkal jobb, mint a Sonosnál (külön gomb BT / kikapcsolás, mint a 2 vagy 5s egy gombbal tartó Sonosnál, grrr).
hang!
design
zökkenőmentes beállítások
az akkumulátor üzemideje
Méret
súly
remek fogantyú
Wifi! és nem csak a BT
egy kis ár
nem működik a régebbi Bose alkalmazással (soundtouch) – azaz nem lehet egyszerűen hozzáadni ezt a hangszórót a régebbi Bose Soundtouchhoz (soundbar, többszobás rendszerek)
0 ×Jelentés
Lucie, Prahaflag
Értékelve: 2021. 12. 22., változat: BOSE Portable Home Speaker - ezüst
Hitelesített vásárlás
Nagyszerű hangzás
Nehezebb és nagyobb, mint a régebbi verzió, de megéri a minőséget.
0 ×Jelentés
Michal, Bratislava - Čunovoflag
Értékelve: 2020. 05. 22., változat: BOSE Portable Home Speaker - ezüst
Hitelesített vásárlás
tökéletes hangzás
könnyen hordozható
diszkrét kialakítás
gyengébb akkumulátor-üzemidő
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ