0% splátky mobily, notebooky 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: Bowers & Wilkins PX7S2e Cloud Grey

Termékkatalógus
Bowers & Wilkins PX7S2e Cloud Grey - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató

Vélemények: Bowers & Wilkins PX7S2e Cloud Grey

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Bowers & Wilkins PX7S2e Cloud Grey témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Bowers & Wilkins PX7S2e Cloud Grey termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Bowers & Wilkins PX7S2e Cloud Grey megvásárlása után te is írsz értékelést.
171 990 Ft
Raktáron 4 db

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 05. 06., változat: Bowers & Wilkins PX7S2e Forest Green
Hitelesített vásárlás
Ez az első vezeték nélküli fejhallgatóm magasabb áron, és azt kell mondanom, hogy nem bántam meg a vásárlást. Az első benyomás jó volt, de egyértelmű volt, hogy az equalizer beállításra szorul. A számítógépemen hoztam létre (lásd. kép) és számomra az elektronikus zenére és a hip-hopra szabott. Telepítse a hivatalos alkalmazást a telefonjára, mivel az frissíti a fejhallgató szoftverét, saját equalizerrel rendelkezik stb. Sajnos az én szemszögemből nézve nem a rock/metal műfajban szól a legjobban. Azok a fejhallgatók mindent lejátszanak, de a hangszerek laposak, unalmasak, ugyanakkor részben elnyelik az énekes hangját. Nincs sok magasság. Próbáltam kiegyenlíteni, de nem sok sikerrel jártam ebben a műfajban. Szóval basszusfejűek - vásároljatok!: )
Ideális EDM és hip-hop zenékhez
A basszusfejűek rajongani fognak ezekért a fejhallgatókért.
Remekül játszanak mobilon és PC-n keresztül is
Utazótáska kábelekkel együtt
Hivatalos fejhallgató alkalmazás
A dobozból kivéve tisztességesen hangzik, de mindenképpen kiegyenlítésre szorul.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 04. 12., változat: Bowers & Wilkins PX7S2e Cloud Grey
Hitelesített vásárlás
Számomra ez hangzásilag egy visszalépés a B&O H95-ösökhöz képest, amelyek két év napi használat után tönkrementek, és időközben az áruk annyira megnőtt, hogy alapvetően abszurdnak tartom, hogy ennyi pénzt adjak értük. Szóval nagyon el vagyok kényeztetve, és főleg velük fogom összehasonlítani. A hangzás szempontjából hibátlanul tiszta hangzás, amely a magas hangzásban egy kicsit veszít ahhoz képest, amit megszoktam. A kivitelezés minősége kifogástalan és magasabb, mint a H95-é. A kényelem hasonló szinten van. Ami nagyon csalódtam bennük, hogy maximális hangerőn kívülről is hallhatóak. Ha figyelembe vesszük, hogy a fejhallgató még a felébe sem kerül, akkor tényleg egy nagyon jó termékről van szó, ami végül nem okozott csalódást.
Ára
Hangtisztaság
Minőségi kivitelezés
Kényelem
Gyengébb magasságok
Maximális hangerőn kívülről is hallható
0 ×Jelentés
Bohumil, Doubravčiceflag
Értékelve: 2024. 03. 19., változat: Bowers & Wilkins PX7S2e Ocean Blue
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Valószínűleg a legjobb fejhallgató, ami valaha is volt.
Fantasztikus hangzás.
Valószínűleg csak az ár. De megéri.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ