A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Brother BE92E

Termékkatalógus
Brother BE92E - Elliptikus tréner

Vélemények: Brother BE92E

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Brother BE92E témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Brother BE92E termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Brother BE92E megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Štěpán, Praha 6 - Vokoviceflag
Értékelve: 2020. 04. 04., változat: Brother BE92E
Hitelesített vásárlás
A legolcsóbb hosszú lépések edzője automatikus ellenállás-beállítással a piacon.
Kicsomagoláskor észrevettem, hogy a kanalakon jellegzetes barna ujjlenyomatok vannak, inkább nem vizsgáltam őket túlságosan, és mindent alkohollal fertőtlenítettem.
Az útmutatóban nincsenek egyértelmű összeszerelési illusztrációk.
Legalább 4 hullámos alátét hiányzott a csomagból, a kettőt, ami ott volt, a sílécek és az első oszlop között használtam, de többre volt szükség a sílécek kerékpárhoz való rögzítéséhez, mivel nélkülük az egyik síléc eléggé észrevehetően kopog, amikor mozgok. Ezért újra szét kellett szednem, és újrapozícionálni a párnákat.
Az én darabomnak van egy ferdén hegesztett része, amelyhez az első oszlop csatlakozik, így az egész eleje egyértelműen el van forgatva, ez az egész gép alapvető geometriai paramétere, amely nemcsak azt befolyásolja, hogy mennyire mozgatja a kezét, hanem az ízületekben lévő műanyag betétek élettartamát is.
Minden mozgó csatlakozást műanyag betéttel és vazelinnel oldunk meg. A műanyag betétek, amelyek a csúszkákat a kerékpárhoz rögzítik, elég vékonyak.
Az én darabomnak csak az egyik korcsolya és a keréktartók egyikében lévő csavar menetét vágták ki a szükséges hossz felére, szerencsére a csavar olyan puha, hogy befogadta a helyzetet, plusz a fogó szépen beleharapott, miután az imbuszcsavart behúzták.
Az egyik hegesztési varrat ezen a csúszópadon nagyon gyanúsnak tűnik, majdnem a hosszának egyharmada.
A panelen lévő vezérlőkerék több kattintással halott fut.
Ez egy brutális kínai szar, amit először is az importőrnek egyáltalán nem kellene importálnia, másodszor pedig az Alza-nak nem kellene eladnia. Ki fogja kifizetni nekem a szállítási költségekben elvesztegetett pénzt, kompenzálni fogja a visszaküldéssel vagy a reklamációval járó további gondokat és kiadásokat?
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ