Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Brother MFC-T920DW

Termékkatalógus
Brother MFC-T920DW - Tintasugaras nyomtató

Vélemények: Brother MFC-T920DW

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Brother MFC-T920DW témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Brother MFC-T920DW termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Brother MFC-T920DW megvásárlása után te is írsz értékelést.
127 690 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Tomáš, Česká Lípaflag
Értékelve: 2023. 10. 25., változat: Brother MFC-T920DW
Hitelesített vásárlás
A testvér mindig nagy sikert arat. Ez a nyomtató a bizonyíték erre. Ez már egy jól elkészített nyomtató. Megbízhatóan működik a hálózaton (ethernet-en keresztül 100%, wifit még nem próbáltam). Nagyon gyors, nemcsak a nyomtatásban, hanem már a nyomtatás kezdetén is. A beolvasás is tisztességesen gyors, még az adagolón keresztül is. A kétoldalas nyomtatás teljesen megbízható, bár természetesen jelentősen lelassítja a nyomtatást (ami a legtöbb nyomtatóra jellemző ebben az árkategóriában). Sajnos a duplex szkenner hiányzik, és nem pótolja a számítógépen lévő szoftverváltozat, így ha duplex szkennelésre van szükség, akkor képekre kell szkennelni, majd manuálisan PDF-be kell egyesíteni. A mobilról történő nyomtatás zökkenőmentes. Pozitívum a nagy és fedett papírtálca. A kimeneti tálca azonban nagyon vékony és gyenge műanyagból készült. Egy ilyen árkategóriájú nyomtatónál ez elég nagy baj. A nyomtató elég nehéz, de ez azért van, mert belülről is masszív. Ami a nyomtatási minőséget illeti, a szöveg és a képek még normál minőségben is hibátlanok. A fényképek azonban még a legjobb minőségben is gyengébbek, és a színek elmosódottak. A HP tartályos nyomtatóihoz képest ez a Brother egy osztállyal lejjebb van. Kár. Amit nagyon nagyra értékelek, az a felhasználóbarátság, nem csak a tisztességesen nagy színes LCD kijelző cseh nyelven, ahol a menüpontok elnevezése intuitív, hanem a hozzá tartozó PC-s szoftver is, amely spártai, de teljesen működőképes, igénytelen és megbízható. Főleg a Canon ellen tűnik ki, de a HP-nak is lenne mit tanulnia. Maga a telepítés a mellékelt utasítások szerint olyan hihetetlenül egyszerű és intuitív volt, hogy valószínűleg még a nagymamám is meg tudta volna csinálni. A regisztráció utáni kiterjesztett garancia csak a hab a tortán egy minőségi terméken, tisztességes áron.
Ellenőrzések cseh nyelven
Gyors nyomtatás, nyomtatásindítás és szkennelés
Automatikus kétoldalas nyomtatás
Megbízható kapcsolat a hálózattal
Nagyméretű papírbeviteli tálca
Nagyon felhasználóbarát és funkcionális kísérő szoftver
Nagyon olcsó nyomtatás
Nem rendelkezik duplex szkenneléssel, és még csak SW-programmal sem rendelkezik
Rosszabb színvisszaadás a HP tartályos nyomtatókhoz képest
A fotók vészhelyzetet jelentenek
Szegény szobrok az etetőknél
Hiányzik az automatikus tintaszint-leolvasás
Valamivel nehezebb
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ