Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: CANDY CDIN 2L360PB

Termékkatalógus
CANDY CDIN 2L360PB - Beépíthető mosogatógép

Vélemények: CANDY CDIN 2L360PB

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) CANDY CDIN 2L360PB témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) CANDY CDIN 2L360PB termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) CANDY CDIN 2L360PB megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Jaroslav, Ostravaflag
Értékelve: 2023. 04. 12., változat: CANDY CDIN 2L360PB
Hitelesített vásárlás
A mosogatógépet egy olyan kolléga számára vásárolták, akinek nincs fiókja az Alza oldalon. Funkcionális, azt teszi, amit kell.
Nem sikerült csatlakozni a mobilalkalmazáshoz.
0 ×Jelentés
Stanislav, Příbram Vflag
Értékelve: 2023. 04. 12., változat: CANDY CDIN 2L360PB
Hitelesített vásárlás
A mosogatógép azonnal megérkezett, dicsérhetem az Alza szállítását, beleértve a régi készülék eltávolítását is. Az előző mosogatógép ugyanattól a gyártótól származott, így a konyhában való elhelyezés nem okozott gondot - de kicsit meglepett, hogy ez az új sokkal "butább". Az intelligens vezérlés nagyon menőnek tűnik, de nem működik túl megbízhatóan => végül meg kell elégednie a 4 elérhető program alapbeállításával. A mosogatógépnek ajándékot ígértek egy tablet formájában (a gyártó honlapján történő regisztrációhoz). De a tabletták helyett üveges organikus gél érkezett.
jó ár/teljesítmény arány
tisztességes kapacitás
nincs kijelző a ciklusidővel - bár a leírásban szerepel
a mobiltelefonos vezérlés inkább a játékokhoz való - nagyon gyakran az alkalmazás nem hajlandó csatlakozni a mosogatógéphez, vagy maga a mosogatógép a wifi-hez.
késleltetett indítás csak 3/6/9 óra után (1 óra után csak az alkalmazásban lehet beállítani).
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ