A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

ApF HU Akvizice ApF HU

Canon PFI-101MBK matt fekete

Termékkatalógus
Canon PFI-101MBK matt fekete
Tintapatron - matt fekete (matt black) iPF-5x00, 6100 és 6000s nyomtatókhoz
Kód:  SB493b Termékszám:  0882B001 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Canon PFI-101MBK matt fekete

Bármikor készen áll hosszú szöveges dokumentumok vagy akár nagyszerű marketing anyagok nyomtatására eme Canon tintapatron. Könnyedén professzionális megjelenést és kiváló eredményeket érhetsz el különféle típusú papírokon is. Ez a termék egy eredeti nyomtató patron, amely biztosítja a tökéletes végeredményt és az állandó minőséget. A nyomtató patron lehetővé teszi a gyors és minőségi nyomtatást. Fényképek nyomtatására is tökéletes választás, mivel természetes színeket és sima átmeneteken biztosít. A csomagolásban egyszínű található. A tintapatron fekete színű.

Canon PFI-101MBK matt fekete nyomtató patron fontosabb paraméterei

  • Ezen Canon nyomtató patron ideális választás mind szöveges dokumentumok, mind minőségi marketing anyagok nyomtatására
  • Eredeti tintapatron, amely megbízható teljesítményt és állandó minőséget illetve végeredményt biztosít
  • A csomagolásban találsz: egyszínű
  • A nyomtató patron színe: fekete

Nyomtató márkája:

Canon ImagePROGRAF

Nyomtató modell:

5100, 6000 és 6100

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Csomagolás
Egyszínű Kész!
Típus
Eredeti Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Csomagolás
Egyszínű Kész!

Típus

Típus
Eredeti Kész!

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon PFI-101MBK matt fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PFI-101MBK matná černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon PFI-101MBK matná čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon PFI-101MBK mattschwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon PFI-101MBK mattschwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ