Akvizice ApF HU 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: Carbon Glass platform az Ender 3 / PRO-hoz

Termékkatalógus
Carbon Glass platform az Ender 3 / PRO-hoz - 3D nyomtató tartozék

Vélemények: Carbon Glass platform az Ender 3 / PRO-hoz

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Carbon Glass platform az Ender 3 / PRO-hoz témával kapcsolatban? Nálunk 12 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Carbon Glass platform az Ender 3 / PRO-hoz termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Carbon Glass platform az Ender 3 / PRO-hoz megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

František, Brnoflag
Értékelve: 2023. 12. 16., változat: Carbon Glass platform az Ender 3 / PRO-hoz
Hitelesített vásárlás
Az elsődleges ok, amiért megvettem ezt a padot, az eredeti mágneses padom görbülete volt, amely követi az alsó alumíniumlemez szögletes alakját - az üveggel megoldott egyenetlenségek. Meg kell azonban jegyeznem, hogy sem a PLA, sem a PETG nem tapad az üvegem felületi rétegéhez (szilíciumkarbid) semmilyen hőmérsékleten. Ez sokszor rosszabb, mint a jelenlegi durva mágneses padom. Fogtam egy durva csiszolódeszkát, és alaposan megtisztítottam a "speciális" karbidréteget. Azóta egy kicsit jobban tapad, de még mindig sokkal rosszabb, mint a jelenlegi mágneses. Javaslom, hogy a PEI-t vegye meg, és ne ezt.
ez csak üveg
teljes síkosság
az anyagok nem tapadnak rá, még akkor sem, ha a fejére állsz.
a szilícium-karbid szuper réteg teljesen haszontalan. A poharat fejjel lefelé fordíthatod, és nem fogod észrevenni a különbséget.
0 ×Jelentés
Pavel, Litvínov 1flag
Értékelve: 2023. 11. 05., változat: Carbon Glass platform az Ender 3 / PRO-hoz
Hitelesített vásárlás
Az üveget forró ággyal állítottam be, és ugyanolyan k volt. Ha nem sérült meg a fúvóka, hogy görbe, mint a fene, akkor azonnal reklamálnám, ha peches vagy, akkor csak úgy lesz, nekem majdnem 2mm különbség van a széleken a közepéhez képest. Tehát nekem egy szép **** üveg egy üvegfúvótól néhány fillérért a városon kívülről, jól működik. Szóval vagy próbáld meg a rulettet, ha egyenes darabot kapsz, vagy menj és szerezz be egy 230x230-as sima vágottat fazettával 175 CZK-ért egy ésszerű üvegfúvóhoz: -).
Üveg.
4 óra idegeskedés az ágy kiegyenlítésével, majd az ABL-en keresztül történő beállítása, és miután a nyomtató elindult, a fúvóka amúgy is az üvegen volt.
0 ×Jelentés
Martin, PRAHA 4flag
Értékelve: 2023. 09. 07., változat: Carbon Glass platform az Ender 3 / PRO-hoz
Hitelesített vásárlás
A legjobb az általam kipróbált betétek közül
nagyobb klipszeket kell vásárolni, az Ender 3-ból származó eredeti túl kicsi. A 2 cm-es méret ideális.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 01. 03., változat: Carbon Glass platform az Ender 3 / PRO-hoz
Hitelesített vásárlás
A termék a leírtaknak megfelelő, az anyag ragad rá, mint a szög, és néha még akkor is, ha a pad már hideg, örültem, hogy a creality 3D felirat helyett, mint a képen van egy feliratos ender logóval, fontos a fúvóka magasságának beállítása a padról, ha kevés, így elválaszthatatlan, ha sok, akkor lehámlik, de az első réteg nem öntött.
Az üveg vastagsága
Jó kivitelezés
Nagyszerű fogás
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ