Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Carneo Guard Kid+ kék

Termékkatalógus
Carneo Guard Kid+ kék - Okosóra

Vélemények: Carneo Guard Kid+ kék

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Carneo Guard Kid+ kék témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Carneo Guard Kid+ kék termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Carneo Guard Kid+ kék megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 03. 02., változat: Carneo Guard Kid+ kék
Hitelesített vásárlás
Maximális elégedettség szuper dolog kommunikálni egy kisebb gyerekkel.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2021. 12. 09., változat: Carneo Guard Kid+ kék
Hitelesített vásárlás
Tehát amit az akkumulátor élettartamáról írnak, az badarság - az órát minden nap töltőn tartjuk. Helymeghatározás kétségbeesett, 2-3 utcáról összezavarodik, vagy "lefagy", és azt mutatja, hogy a gyermek az iskolában van, még akkor is, ha már régóta otthon van, nagyon érzékeny SOS gomb, amely önmagát aktiválja (amikor az óra az öltözőben a szekrényben van, és visszahívja, és nem hívja vissza, ez nagyon kellemetlen érzés). Nos, megyek és követelem. Eléggé megbízhatatlanok, és ha, Isten ments, valami történne. nem szolgálja a célját..: -/
Olcsóbb
elem élettartam
pontatlan lokalizáció
néha az SOS csak bekapcsol
0 ×Jelentés
Pavel, Litoměřiceflag
Értékelve: 2021. 11. 11., változat: Carneo Guard Kid+ kék
Hitelesített vásárlás
Szörnyű, teljesen boldogtalanok vagyunk. Az első 3 hónapos használat során kétszer panaszkodtunk. Először is egy hibás gomb, másodszor pedig az akkumulátor élettartama körülbelül 10 óra, amikor az óra nem volt használatban. A második kérelmet pontosan 30 nap elteltével elutasították! Mi pedig azt javasoltuk, hogy vegyünk egy jobb minőségű és drágább órát az Alza-tól. És semmi. Nagyon csalódtunk az Alza-ban, és nem kívánunk továbbra is itt vásárolni, mivel annyira értékelik a hosszú távú ügyfeleket.
A GPS nem méteres, hanem több száz méteres pontossággal működik.
A hívásokat nagyon nehéz megérteni
Katasztrofális akkumulátor-üzemidő
2 alkalommal panaszkodtunk az első 3 hónap alatt.
0 ×Jelentés
Vásárló, Stará Ľubovňaflag
Értékelve: 2020. 10. 27., változat: Carneo Guard Kid+ kék
Hitelesített vásárlás
GPS-lokalizáció, telefonhívások, lehallgatás, fényképek, alacsony akkumulátor-riasztások, az óra eltávolítása, az óra teljes körű vezérlése az alkalmazáson keresztül, hangüzenetek és sms-k küldése az alkalmazáson keresztül. Minden megfelelően működik.
Az akkumulátor 1 napig bírja
Nem lehet klasszikus sms-t küldeni az órára csak a setracker alkalmazáson keresztül.
reklámok az alkalmazásban, de mivel ingyenes, így rendben van.
0 ×Jelentés
Vladimír, Svaty Jurflag
Értékelve: 2020. 08. 23., változat: Carneo Guard Kid+ kék
Hitelesített vásárlás
Jellemzők, kamera, elég pontos helymeghatározás GPS és Wifi AccessPoints segítségével
design
bosszantó hirdetések a Smart alkalmazásban - a gyártó nem tájékoztat erről, és a hirdetések kikapcsolásáért díjat kér, bár nevetséges, de még mindig nem számolja fel az óra árát.
az óra hajlamos a meghibásodásra és a kopásra, így a kivitelezés minősége csak felületesen jónak tűnik, egy idő után a chassi órák elkezdenek repedezni, az usb-nyílás és a sim-kártya fedele hajlamos a szakadásra és a veszteségre, valamint jól kell figyelni, bár az óra vízállónak van jelölve, miután 3 másodpercig a hóba esett, leállt, amit a szolgáltatás nem ismert el panaszként.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ