0% splátky mobily, notebooky Effaclar

Vélemények: CASIO G-SHOCK GBD-200-1ER

Termékkatalógus
CASIO G-SHOCK GBD-200-1ER - Férfi karóra

Vélemények: CASIO G-SHOCK GBD-200-1ER

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) CASIO G-SHOCK GBD-200-1ER témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) CASIO G-SHOCK GBD-200-1ER termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) CASIO G-SHOCK GBD-200-1ER megvásárlása után te is írsz értékelést.
49 390 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 11. 30., változat: CASIO G-SHOCK GBD-200-1ER
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Olyan órát kerestem magamnak ami ellenáll a külső behatásoknak és vízálló így nem kell állandóan levennem. Ezek mellett futást edzésemet is rögzíteni tudom vele. Továbbá rezeg ébresztésnél és bluetooth kapcsolaton keresztül telefonon betudom állítani ami számomra fontos.
G-shock ellenállóság, rezgés, bluetooth, kb 2 év elem élettartalom, ár-érték.
Lehetne egy kicsit nagyobb nehezen szoktam meg, hogy ekkora csak a kezemen.
0 ×Jelentés
Igor, Brnoflag
Értékelve: 2023. 09. 19., változat: CASIO G-SHOCK GBD-200-1ER
Hitelesített vásárlás
Egy remek óra, amely képes néhány extra okos dologra, de az okos dolgok nem túl okosak. Az óra képes megjeleníteni az értesítéseket, de sajnos nem lehet beállítani, hogy mely értesítéseket. Tehát a való életben úgy néz ki, mintha egy youtube videót néznél, és kapsz egy értesítést arról, hogy videót nézel(nem tudom miért). Vagy ha a telefonja frissíti az időjárást, akkor időnként felugrik egy időjárás-riasztás. Nos, bármilyen értesítés felbukkan a telefonján, az óráján is megjelenik. Az értesítést még akkor sem lehet teljes egészében elolvasni, ha már megjelenik, hanem át kell kattintani rá. További mínusz, hogy a kijelzőt be lehet állítani, hogy automatikusan világítson (amikor felemeli a kezét), de ez a beállítás egy idő után kikapcsol, és néha az óra nem is reagál, és tényleg meg kell húznom a kezemet. Arról nem is beszélve, hogy minden alkalommal, amikor megnyomja a gombot, a háttérvilágítás kikapcsol. De ha egy olyan órát keresel, amely valami extrát nyújt, két évig bírja egy elemmel, és van benne valami a megnövelt tartósságból, akkor mindenképpen ajánlom.
Kialakítás
Kijelző
Üzemidő
Funkciók
Értesítés
Háttérvilágítás
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ