Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: CAT B40 fekete

Termékkatalógus
CAT B40 fekete - Mobiltelefon

Vélemények: CAT B40 fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) CAT B40 fekete témával kapcsolatban? Nálunk 17 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) CAT B40 fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) CAT B40 fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 09. 26., változat: CAT B40 fekete
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Vettem, mint egy vezető mobil, mivel nagyobb betűtípusra tud váltani. A megvalósítás azonban fejletlen, és az ellenőrzések helyenként kanyargósak. Szóval mint más "profi "senior mobiloknál, itt sincs slágerparádé, és ott például még a törlés tilalmát is elvárnám (jelszóval), ami számomra egy ismert gyártói (és eladói) sci-fi.
rádió fejhallgató nélkül
Az eladónak nincs fényvisszaverő tokja vagy szíja, cipőfűzővel kellett segítenem magam, aminek kicsi a lyuk.
0 ×Jelentés
Andrea, Prahaflag
Értékelve: 2023. 07. 06., változat: CAT B40 fekete
Hitelesített vásárlás
Egy barátom építkezésen dolgozik, így nincs ideje folyamatosan tölteni az okostelefonokat, csak telefonálni és sms-t írni kell, ezért ezt a hosszú akkumulátor-élettartamú készüléket választottuk.
Addig semmi.
0 ×Jelentés
Michaela, Chýněflag
Értékelve: 2023. 04. 07., változat: CAT B40 fekete
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A telefon minden várakozásomon felül megfelelt az elvárásaimnak, nincsenek felesleges gombok, nagyon könnyű használni, nagyon nagy hangerő, amikor csörög vagy üzenet érkezik, igazán alkalmas azoknak, akiknek csak telefonálni és sms-t küldeni kell, és valahol kint vannak a terepen.
Jól tartja a kezét
Könnyű kezelni
Épp elég nehéz ahhoz.
Nagyon jó dolgozni vele még kesztyűben is
A kijelző éppen elég nagy és szép színekkel rendelkezik
0 ×Jelentés
Igor, praha 9flag
Értékelve: 2023. 03. 28., változat: CAT B40 fekete
Hitelesített vásárlás
2000-ben volt egy strapabíró Nokia 6250-es telefonom. Azóta több telefont is lecseréltem. Némelyiknek szörnyű volt az operációs rendszere, másoknak szörnyű volt a menüvezérlése, némelyik az első esőnél leállt. Most újonnan (hosszasan és gondosan) kiválasztottam a legjobb gombálló telefont, és a CAT B40-et választottam. A fő szempontok a minőség és a tartósság voltak. A CAT - a tartós telefonok közül - az egyetlen jobb minőségű márka, amely az ún. "van neve", a B40 IP69 védettségi fokozattal rendelkezik (azaz. még a fröccsenő víz ellen is!, ami ritka, az ellenálló telefonok általában csak IP68-as, csak vízbe merítésre alkalmasak), és még a MIL 810 katonai szabványnak is megfelel. Vigyázat, egyes eladók nem tudják, hogy a telefon megfelel a katonai szabványnak, és még a honlapon sem szerepel, nekem például magamnak kellett kiderítenem. a catphones.com oldalon. Az akkumulátor 10 napig bírta, és még mindig maradt 15% (biztos vagyok benne, hogy a következő egy-két napra) - volt néhány SMS, néhány hívás és néhány fénykép egy nap, megcsináltam a kezdeti beállításokat, éjjel 23 és 05 óra között kikapcsoltam a telefont (a menüben beállítható). Tehát az akkumulátort nagyon tisztességesnek értékelem. A kamera csak 2mpx-es, és ez szánalmas. Nyaralási vagy kiállítási fotókat biztosan nem készítenék vele. De ahhoz elég, hogy dokumentáljon egy olyan esetet, amikor a kotrógép elakad a sárban. Szerencsére a telefonon nincs operációs rendszer, így a menü szépen fut. A telefon azonban nem jeleníti meg a menüt stb. nagyon sajátos szókincse van, és néha a vezérlés nem egészen intuitív, ezért a telefont inkább a gombos telefonokhoz szokott, tapasztalt felhasználóknak ajánlom. Például. A várt "Kijelző beállítások" helyett a telefonon a "Nézet", az "Akkumulátor állapotának kijelzése" helyett az "Energiagazdálkodás", az "Új SMS" helyett az "Új csevegés", a "Vissza" helyett a "Kész" stb. van. Vigyázzon, ha SMS-t szeretne küldeni egy címzettnek a tel. listát, az eljárás trükkös: Kapcsolatok, Jelölés, Beállítások, OK. Ha egy névjegyet keres, és "Kiválaszt", az SMS nem kerül elküldésre. A kézikönyvek (mind a gyors, mind a letöltött PDF) szinte használhatatlanok, a felhasználónak tudnia kell, hogyan kell használni a gombos telefonokat, néha csak túl kell járnia a telefon eszén, sok mindent ki kell próbálnia, és magától kell rájönnie. Telefonként többé-kevésbé csak SMS-ezésre és hívásra, de olyan telefonként, amely szinte mindent kibír, teljesen ideális. Ez egyfajta tartályos telefon: -)
a CAT márka, amelynek "van neve"
fröccsenő vízzel szemben ellenálló (IP69)
Összességében tartós, megfelel a MIL 810 katonai szabványnak
tisztességes akkumulátor, több mint 10 napig tart működés közben és éjszakai kikapcsolás esetén is
ez egy tartályos telefon: -)
kamera - gyenge, csak alkalmi dokumentációhoz, pl. amikor a kotrógéped elakad a sárban.
sajátos menü, sajátos szókincs, csak olyanok számára alkalmas, akiknek van tapasztalatuk a gombos telefonokkal kapcsolatban
a gyors útmutató teljesen szemét, a letöltött PDF útmutató sem túl jó és átfogó. Tel. inkább csak olyan emberek számára alkalmas, akiknek van tapasztalatuk a gombos telefonokkal.
0 ×Jelentés
Josef, Vacovflag
Értékelve: 2023. 03. 23., változat: CAT B40 fekete
Hitelesített vásárlás
Jó azoknak, akiknek csak hívni + sms-t kell küldeniük
Méret. (5110-hez szokott személynek vásárolt)
0 ×Jelentés
Eduard, Prahaflag
Értékelve: 2022. 06. 17., változat: CAT B40 fekete
Hitelesített vásárlás
könnyen használható,
az akkumulátor sokáig bírja
ellenálló képesség
túl nehéz
éjszaka a legkisebb fényerőben is egész jól világít
4-es hangerőn jól hallok a kézibeszélőben, de hangszóróra váltás után a 4 már túl hangos
a kezdeti beállításokat, amikor ki kell kapcsolni az adatszolgáltatásokat és be kell állítani a telefont, laikus nem tudja elvégezni, az alapbeállítások után már nem kényelmes
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ