Shop roku LEGO AP+ hu

Vélemények: CATLER MG 800

Termékkatalógus
CATLER MG 800 - Húsdaráló

Vélemények: CATLER MG 800

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) CATLER MG 800 témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) CATLER MG 800 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) CATLER MG 800 megvásárlása után te is írsz értékelést.
61 990 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Tomáš, Jílové U Prahyflag
Értékelve: 2022. 11. 28., változat: CATLER MG 800
Hitelesített vásárlás
A teljesítmény elegendő, könnyű, könnyen kezelhető, könnyen összeszerelhető és mosható.
A gyártó által alapfelszereltségként szállított 3,5,8 mm-es lemezek az egyedüliek. Nem kaphat más hasonlót, mert a speciális rögzítés és a lemez 71 mm-es átmérője a rögzítéssel és a középső furattal együtt. Egyetlen más, a piacon kapható tábla sem illik bele, vagy nem tudom ésszerűen módosítani, hogy működjön. A daráló gyártója azt írta nekem, hogy nem gyártanak másikat. A daráló jó a konyhában való használatra a fasírtokhoz és a karalábékhoz, sajnos szélesebb körű használatra, például kolbászokhoz és házi készítésű termékekhez teljesen használhatatlan, csak azért, mert nem kaphat más átmérőjű lemezt.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ