Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: CF219A HP, HP 19A

Termékkatalógus
CF219A HP, HP 19A - Dobegység

Vélemények: CF219A HP, HP 19A

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) CF219A HP, HP 19A témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) CF219A HP, HP 19A termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) CF219A HP, HP 19A megvásárlása után te is írsz értékelést.
36 890 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Roman, Praha 10flag
Értékelve: 2021. 10. 21., változat: CF219A HP, HP 19A
Hitelesített vásárlás
Eredeti mindig működőképes minden probléma nélkül
Ár
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2020. 05. 21., változat: CF219A HP, HP 19A
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Kifogyott a nyomtatómból a patron és az Alza leírásai és a nyomtató márkám alapján kerestem megfelelő nyomtatópatront. De mint kiderült az önök leírásában rosszul szerepelt, hogy a nyotatómhoz kompatibilis a termék, ami csak a behejezéskor derült ki! !!
Nincs. Használhatatlan
Miután tkiderült, hogy az oldalukon rosszul volt, hibásan leírva, hogy alkalmas az eszköz a a nyomtatómhoz, a telefon ügyfélszolgálatukon tisztáztam, ahol nagyon kedvesen és előzékenyen belátták a hibát, és azt mondták simán vissza tudom cserélni. Majd kaptam egy rendkívül barátságtalan leveleh, hogy ha fel van bontva a termék akkor nem tudják visszacserélni, ami ugye teljesen képtelenség, mert máshogy nem lehetett volna megtudni, hogy rossz a készülékemhez a tintapatron csak úgy hogy felbontottam és megpróbáltam behelyezni. Elég sokat vásároltam már itt és eleddig meg voltam elégedve, de azt hiszem most ezt feladom és miután önök nem hajlandok kielégítően rendezni az önök által okozott hibát, miután a GVH-hoz fordulok, nem fogok többet önöknél vásárolni. Tisztelettel
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ