AD květen univerzal Akvizice ApF HU

Vélemények: CHERRY MV 3.0 fekete

Termékkatalógus
CHERRY MV 3.0 fekete - Gamer billentyűzet

Vélemények: CHERRY MV 3.0 fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) CHERRY MV 3.0 fekete témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) CHERRY MV 3.0 fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) CHERRY MV 3.0 fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Michal, Deblínflag
Értékelve: 2022. 12. 21., változat: CHERRY MV 3.0 fekete
Hitelesített vásárlás
Ez a második Clavecnica ebből a gyártmányból és modellből. Nem mintha az első nem lett volna jó, épp ellenkezőleg, de azért vettem meg a bátyámnak, mert egy játékra valót akart, és amikor megláttam, hogy mit kínál a Logitech, nevetnem kellett azokon a problémákon, amelyek a viszonylag drága membránosok sok felhasználóját sújtják, pedig csak pár száz forintot kellett volna hozzátenni, és máris lehetett volna ilyen. A Logitech szerintem csak egy túlárazott márka, a membránok nem tartanak sokáig, és ilyen áron ez egy vicc. A Logitech mechanikák elég drágák, és csak a márkáért fizetsz. Én magam több mint egy éve választottam ezt a billentyűzetet, és az idő 90%-ában ezen írok - programozok, a többit pedig itt-ott játszom. Ezért vittem el a család egy másik tagjához, ahol egyelőre a játék fog érvényesülni, de biztosan megszokja majd, hogy írjon rajta.
minőség
csendes - mivel mechanikusan működik
ez idáig semmi
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ