AD květen univerzal Alza Dny květen

Vélemények: CONCEPT RM9000 INSPIRO

Termékkatalógus
CONCEPT RM9000 INSPIRO - Konyhai robotgép

Vélemények: CONCEPT RM9000 INSPIRO

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) CONCEPT RM9000 INSPIRO témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) CONCEPT RM9000 INSPIRO termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) CONCEPT RM9000 INSPIRO megvásárlása után te is írsz értékelést.
178 990 Ft
Raktáron 4 db

Felhasználói vélemények

Oldřich, Milovice - Mladáflag
Értékelve: 2023. 09. 08., változat: CONCEPT RM9000 INSPIRO
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Minden rendben, elégedett vagyok.
0 ×Jelentés
Filip, Praha 5 - Stodůlkyflag
Értékelve: 2022. 11. 20., változat: CONCEPT RM9000 INSPIRO
Hitelesített vásárlás
Az Inspiro-t ajándékba kaptam a férjemtől, mert sokat sütök, és a szeretett konyhai robotgépem elromlott. Először is találtam néhány videót és fotót arról, hogy mit lehet csinálni a robottal, és végül el vagyok ragadtatva. Többször készítettem már benne élesztős és dörzsölt tésztát, bélszínt, káposztasalátát és párolt galuskát. Eddig minden rendben. 😊 Találtam néhány receptet a FB-on is, úgyhogy alig várom, hogy kipróbáljak valami mást is. Ráadásul a férjemnek sikerült krémlevest főznie benne, ami nem semmi..: -D Ezért ötöst adunk neki. 😊
multifunkcionális (gyúrás, aprítás, főzés stb. )
integrált skála
recept adatbázis
nagyméretű tartozékok
egyszerű működés
Ára
cseh
több helyet foglal a konyhapulton, de ezt úgy oldottam meg, hogy elrejtettem a botmixert, amire most már nincs szükségem: )
0 ×Jelentés
Jan, Praha 9flag
Értékelve: 2022. 10. 31., változat: CONCEPT RM9000 INSPIRO
Hitelesített vásárlás
Receptek - az a benyomásom, hogy az interneten keresztül történő frissítés nem ad hozzá recepteket, csak a meglévőket frissíti. Tehát valószínűleg felejtsd el a több ezer receptet, mint a konkurencia (bár sokszoros áron). A recept útmutató nem intuitív, pl. a szűzpecsenye recept csak a szószhoz kell. A gombóc egy másik recept, de ez nem kapcsolódik. És egyáltalán nincs hús. Persze lehetne a robotban egy menetben megfőzni, de előtte nincs információ, hogy mit kell csinálni. A verseny rendben van - először a gombócok tésztája, majd a szósz, aztán a szósz és a hús, majd a szószban párolt gombócok. Minden szükséges tartozék megtalálható ezen a roboton, csak a receptcsatlakozás hiányzik. A recept üzemmódban (palacsinta) találkoztam egy hibával, amikor a híg tésztát 20 másodpercig kell keverni a 4. sebességen. A robot automatikusan csak 5 másodpercig keveri (ami kb. 4 fordulat a keverőfelszereléssel), majd 15 másodpercig vár. A tésztát határozottan nem keverték össze. A következő lépés pedig az, hogy a tésztát keveretlenül öntsük a serpenyőbe. Szükséges, hogy kiszálljon a receptből, és kézzel állítsa be a keverést. A 15 000-ért kínált gép nem nyűgöz le, amit ennyiért elvárnék. Úgy döntöttem, hogy visszaküldöm a készüléket.
Szilárdnak tűnik, de a robot egyes részei, például a fedelek átlátszó műanyagból készültek.
Android 7 mint operációs rendszer az Androidban
Világos és egyszerű menü
Csak 188 recept (magyarázat alább)
Az egész edénytartozékot ki kell cserélni (a versenytársak csak egy másik tartozékot tehetnek a késhez).
Egy nem intuitív recept útmutató.
Furcsán viselkedik a robot receptúra módban (magyarázat alább)
A robotmotor és az edény közötti, a késekhez vagy más tartozékokhoz vezető átvitel a motor és a robotmotor között edzett műanyagból készül. A kérdés az, hogy meddig fog tartani.
Összességében egy rosszul átgondolt robot, amely nem olyan hasznos, mint gondoltam
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ